Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Oct 10, 2012

Finally!! ~New 'asset' for Dady~

Akhirnya..setelah sekian lama mensurvey..

Setelah banyak perbincangan di buat dengan pakar..

Akhirnya..Dady decide to buy something yg dia tak suka pon dulu..

siap cakp lagi "isy abg tak suka pakai menda tu..nak kena teropong bagai..tak puas!"

Hurmm mesti dah bleh agak kan...

Dady sudah membeli DSLR.. CANON 60D to be exact..

Sejak balik dari t'ganu (next entry kita citer pasal terengganu ye) minat nya pada DSLR makin menjadi-jadi..setiap yg kuar dari mulut daddy adalah DSLR DSLR DSLR..

Smpai kan tetiap hari nak tgk DSLR pnya model..(agak boring disitu..hihihi)

Last..hari Selasa lepas..Momy n Dady pon pegi la ke Plaza Low Yat dengan meninggalkan Aqil kat Bibik..(kacau je tau budak tu..hihihi)

Memula survey-survey harga...pastu dah sebulat hati utk beli kat satu kedai ni..Spokesman tu pn bagus n sbnrnya harga tak bleh turun lagi tp bila kitorg main tarik-tarik tali,akhirnya dia pn bersetuju tuk bg the best price kat kami ni..hihihi..

So ini adalah gambar2 sampah dady..(Dady kata,according to Canon, 1000 gambar pertama selepas kita beli DSLR adalah SAMPAH!)..hihihi


























































Unedited Pictures taken by Dady Aqil..

#Heeeii tak sabar nak buat Maternity Photoshoot dgn Aqil n Momy sebagai modelnya...kikikiki...Tunggu ye...

So segala yang di berangan kan ketika di Entry ini hanya tinggal angan-agan je la..

huhuhu..

Jmpa lagi di ENTRY GANU KITEE ye...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget