Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Oct 12, 2012

Part 3 ~ Pasar Payang ~ Masjid Kristal~

Hari terakhir kami di Terengganu..


Time to say Gud Bye to KT..

bersiap-siap n acara wajib seperti biasa...GAMBAR...harus bergambar reramai dulu..

Jom layan gambar2 ini..


Anak2 with my mum..xcept for angah je tade kat dlm gambar ni..sibuk belajor katanya..hihhi


Momy n dady again


Kiddies...


Along with Affan...


Posing lagik...


Aqil dah berpeluh-peluh...terpaksa amik air cond kat dlm keta before Picture session..


Kami semuaaa


Free styleee...


At Pasar Payang


Pasar Payang


nak beli segala jenis batik beli kat sini ye..tp kena pandai tawar..baru bleh dapat harga yang BEST!!


Tgh pilih baju Batik utk Tok Dady n Nany Aqil


Cakkkk


Satu2nya gambar kat Masjid Kristal sbb time kitorang samapai hujan turun dengan lebatnya plus TERLALU  RAMAI ORANG...Toilet pon banjir tau...huhuhuh..

So dekat area Masjid Kristal ni ada jugak Pusat kesenian Islam..tp nak masuk situ kena bayar fees...kitorang tak sure berapa sbb tak masuk pun..

So cerita di Terengganu berakhir dgn end up with Dinner at Kemaman which costly RM425.00 utk 20 org makan...

Agak mahal sbnrnya...tp redha jela..

hihihihi...

Corat-coret:

-Best holiday ever even 1st time bercuti bersama-sama keluarga mak saya
-On the way nak pg kenduri kawin tu Kereta Ucu saya rosak tgh jalan..ingatkan Batery..ganti batery baru..tapi jadi balik...sudahnya UCU saya terpaksa berhabis almost few hundreds tuk repair keretanya...kesian sangat
-Malam di Terengganu, kaki Adik Sepupu saya ter injured semasa tersepak besi penutup lubang air di toilet..Sudahnya terpaksa di kejarkan ke Hosp Kuala Terengganu...Pegi around pukul 9mlm n only balik pukul 2 pagi...Kaki tersebut terpaksa di jahit...semoga beliau terus tabah..
-Dek kerana menunggu kereta Ucu saya siap, kami hanya bertolak ke Kuala Lumpur pada pukul 6 ptg n sampai di Toll Gombak tepat jam 2.40 pagi.. semuanya dah lemau plus terpaksa kerja n sekolah keesokkan harinya...huhuhu..

Ok..Cerita E.n.D

Saya pasti ramai tertanya-tanya tentang homestay yang kami duduk tu kan...Banglo tau..hihihi..

So special review Next Entry k..

Jumpa lagi...


2 comments:

IDAZS said...

Setiap kali balik terengganu mmg wajib pegi kedai payang. suka sbb ada keropok lekor dan beli batik :)

Salam kenal ya :)

MommyAqil said...

Salam kenal Ida..

Tu la Pasar Payang ni mcam2 ade..tp sayang tak sempat nk round semua..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget