Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Oct 30, 2012

Jalan-jalan bawak Aqil main Playground..

Lokasi: Taman Bukit Jalil

Kalau nak ikutkan kat sini adalah playground terdekat Aqil..momy pon suka bawak Aqil datang sini sebab selain mainan yang banyak (tp dh agak season skit), kat sini jugak ade Monkey (liar punya..kalo datang berdua,mmg tak berani pg tgk), ade turtle jugak..so dapatla jugak aqil berjumpa dengan animal kesayangan dia...hihihi..(kesayangan??)

So hari tu momy pon dengan rajinnya membawa Aqil bersiar-siar setelah membeli bfast kat McD drive thru..

Sampai situ dah pukul 10pg..matahari dah terik so agak kepanasan and Aqil pon dah takde kawan sebab yela org datang taman pukul 7 pagi bukan 10 pagi...hehehe..abis dah Aqil bangun lambat..terpaksa la datang lewat..

Ape-ape pn jom kita layan kepakaran momy menggunakan DSLR dady..(huh!!tak pakar langsung okeh!!)..hihihihi








Bile dady tgk Aqil main menda alah ni..terus dady marah..dia kata bahaya..

Aqil yang berani sangat...huhuhu





Lagi aksi bahaya dari Aqil








Nak main semua benda yang bahaya..huhuhu


Tgk!!siap buat muka happy lagi..boboy kan..harusla adventure skit..




















nak balik dah..kita mkn hashbrown dulu...


Kat bawah tu ade Nissan exhibition day...


Kehausan...











Ok!!jom balik...



Photobucket

5 comments:

munna said...

anak kak munna klu bawa kat tempat mcm ni...susah nak pujuk balik rumah....

NM02 said...

sakan ye...

aanie said...

comel la aqil ni...

seronok la tu dia dpt main....anak sy selalu ajak g playground, tp x sempat nak g....sian je...

wahida said...

amboi aqil..beraninya dia...

nama pun boboi kan...haruslah adventure ye tak...

~MommyAida~ said...

Kak Munna: Nasib baik Aqil ok je bile ajak balik tp ikut mood jugakla..hihih

NM02: hihihi

Wahida: tula kan kak!!boboy harus berani!!hihihi

Aanie: takpe,ade masa nanti bwk adam g jln2 eh..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget