Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Oct 25, 2012

Salam Aidiladha Semua!!!

Saya masih berseorangan di ofis di kala ini..

Nmapaknya percentage nk amik half day adalah sangat tinggi..maka akan menebalkan muka untuk mintak balik awl..agak2 boss bg tak??

Minta kat manager je la..lagipon Boss dah sibuk pg main golf tu..sure takpe punya..so Jom kita menghalf daykan diri...hihihihi..

So di kesempatan ini..

Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha

Balik kemana semua??

Saya di KL saja..

Tak sabar nak mkn makanan raya ni..

Ade barbeque plak kat rumah MIL lepas Jumaat esok..

So harus serbuuu...yeayyy..

Berhati-hati di jalan raya ye semua!!

***Semalam pukul 12.30am ...menggagahkan diri untuk pegi bazar larut malam iaitu UPTOWN DANAU KOTA..Semata-mata nk cari dress momy..hihihihi..Aqil dah pon lena dibuai mimpi ketika itu maka kami berpecah untuk membuatkan semua jadi cepat..Momy berhempas pulas cari Dress Pink! dady pg cari DVD smbil membawa Aqil..

Dress Pink dicari telah jumpa!!yeayy..RM35.00 sahaja..murah kan..tu yg suka pg sini tu..Gambar??tunggu next update on Gambar raya nanti ye..

Cuma yang tak best....balik rumah..tgk2 pink dady n momy tak sama..huhuhuh..sedih..takpela redha je..yg pnting baju tu bleh buat photoshoot nanti...wahhh tak saabar!!



Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget