Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Oct 18, 2012

Baby Boy or Baby Girl??

Baby Boy or Baby Girl...


Baby Boy??

or


Baby Girl??

Mana-mana pon tak kisah kan..Asalkan..

Sihat and sempurna sifatnya..

itupun dah bersyukur sangatttt..

Kalo yang dah ade boy kat umah skrang ..mesti nak baby girl plak kan..

Tapi kalo yang dah ade gurl kat rumah,mesti nak baby boy plak..

Biasalah..kehendak manusia..

Tapi hanya ALLAH yang akan menentukannya..

Bersyukur dengan setiap rahmatnya..

To me:

Kalo dapat girl,best jugak..sbb dapat kawan and bentuk Aqil supaya tak jadi ganas sangat..hihihihi...

Kalo dapat boy lagi.... pn tak kisah...blehla berkawan and sebilik dengan abg Aqil nya..

katil pon boleh beli katil dua tingkat kat IKEA...hihihi..(dah aimed satu...)

hihihihi..

So masih menunggu and mencari klinik yangg d bez tuk scan baby..

Org pn tertanya-tanya n meneka-neka..

Biarkan mereka terus berteka teki..

hihihihihi.....



2 comments:

Mama Mya said...

Mesti rasa eksited masa nak scan baby boy ker Gurl nnt kan...

apa yang penting baby & Mommy sihat.

take care Dear... :)

MommyAqil said...

A'ah la Mama Mya.. tak sabar nk g scan..hihihi...Thanks dear...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget