Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Oct 22, 2012

Update laju2- Dah Pg scan baby!!~Visit baby baru~Jalan2 with Aqil

Arini rasa cam banyakkkkkkkk sangat nak cerita...


Tapi apakan daya..KERJA BANYAKKkk pulak hari ni..huhuhu..(Boss bagi siap masuk dalam bilik dia lagi)

So terpaksa postpone kisah penceritaan ini..

Sbb last weekend full of activity..

Kalo nak ikutkan nk update je kat rumah..

Tapii tak sempat!!asik keluar je memanjang..hihihi..

So kena tunggu hari kerja plak..

Tapi harus dahulukan kerja dulu baru kita update k..

Before tu jom layan teaser2 yang ade..

hahahahah..


Klinik Jameaton??

Ape kita buat kat sini??

Baby dah scan??

Gender????

hihihihi..

Next entry k..hihihi..

Semalam Visit baby baru...

Praktis before ade baby kecik sndiri..

Pastu bawak Aqil round Taman Bukit Jalil..

Momy try kepakaran guna DSLR dady..

hihihi..

Plan nak deliver kat mana??

Masih dalam dilema...

Nantikan semuanya di Next Next Next entry ye..

Skrg mmg tak sempattt..

Daaaaaaaaaaaaaaa

2 comments:

pelangi chenta said...

klinik nie staff anum selalu pergi sejak dia preggy.katanya elok

SSulieana said...

aida selalu nk komen tp selalu x lepas sbb ada verification tu..huhu

cepat up entry gender baby...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget