Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Oct 24, 2012

Holiday~ Cuti Hujung Tahun~USS @ Legoland


Wednesday: 24 October 2012

haih cepat je masa berlalu..tiba-tiba dah nak year end dah..

Perihal tentang bercuti-cuti..

uhuhuhu..

Selalunya..every year we all (with huby's family) mesti akn bercuti kemana2 setiap hujung tahun..

Tapi nampaknya tahun ni memang macam tak berkesempatan plus ticket pon tak beli lagi..huhuhu..

Plan nak pg KK..

Tapi..bile ticket lambat nak book, sudahnya semua jadi mahal..

Terus cancel...

Lepas tu ade plan jugak nak pegi Beijing sbb tgh winter sekarang ni..TAPI...

Semua perancangan tersebut terpaksa di cancel..disebabkan saya yang semakin sarat on december nanti..plus mana bleh naik flight dah..huhuhu..(ade kesedihan disitu..)

HUrmm..I really2 need a vacation!!

Ajak huby pg PD pon dia taknak..(teringin nak duduk Lexis) sbb dia nak tunggu saya bersalin dulu baru best nak pg bercuti ke hapa ke..sbb dia kata kang tak selesa la..sakit pinggang la..macam2..huhuhuhu

So juz tunggu je dis coming November n December ni..

Ade kenduri kawen kat area Pantai Timur (Pantai Timur lagiii) dis coming November...n Plan nak menjelajah Kelantan,terengganu n Kuantan..hurmmm ade can nak pg bercuti ni walaupun dekat je..hihihi..kena pujuk huby leklok...at least bleh pg pantai n dok hotel best2.. (Konvoi with PIL's family)..hihihi..

Ade plan laghi...katanya nak pg Universal Studios Singapore atau Legoland...hihihihi..Semoga plan tersebut menjadiiiiiiii...Amin!!hihihikhikhik..(yang tu tak payah naik flight..drive je..)


USS


Legoland

***Kalo dapat pegi sini..bleh tangkap gambar bebanyak!!!hihihihi










Photobucket



9 comments:

pelangi chenta said...

baik pergi uss kak.legoland xbanyak lagi game yang ada

~MommyAida~ said...

Tula tau num..akak pon mmg prefer pg USS sbb ramai kata best!!hihihi

IDAZS said...

teringin juga nak g uss, tapi kena lepas bersalin jugak :)

munna said...

amboi.... semangat nya mak buyong ni nak gi jenjalan ye..... uss dan legoland.. kak munna pun berangan nak ke sana

::NureeN:: said...

wow... best2...
s'pore nagn jb pon x jauh pegi 2 2 hehehe

~MommyAida~ said...

Ida: Kan..hihihi sebenarnya lagi bez kalo pg lepas bersalin..lagi best..bleh main semua..hihih.

Kak Munna: kikikik..semangat nak berjalan je ni kak munna..hihihi..Jom kak Munna kita pg USS!!

Nureen:hihihi..pgi dua-dua...aiyoo kopak mak..hikhikhik

aanie said...

bestnya dpt jenjalan tiap2 tahun....sy x penah dpt jenjalan camni..huhu..

Mama Mya said...

BERCUTI!!!
ayat paling SYOoRGAAAA!!


saya Plan dah bertahun2 nak ke USS tue.. tapi... plan jer lerrrr... sampainyer tak tau bila tahun... "Tahun Harimau" mungkin... hehehe

apa2 pun... berhati2 dijalan raya yer bila pergi bercuti nnt....Jaga diri jugee....

:)

~MommyAida~ said...

Aanie: hihihi..saya menumpang je..kalo Huby's family ajak,barulah kami pg..kalo nk harapkan huby,mmg tak merasa..kikikiki..

Mama Mya: Kaaannnn...tula hopefully kali ni dpt pg USS..tima kasih ye Mama Mya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget