Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Oct 29, 2012

Sabtu: Pg Baby Outlet Warehouse Sale 23/10/12-4/11/12

Hari Sabtu yang lepas..

Saya and family pegi Warehouse Sale at baby outlet yang terletak di :

No 5&7 Jalan PJS 11/1, Bandar Sunway..

Saya pegi around pukul5 ptg..Ia dibuka daripada pukul 10pg sehingga pukul 8 malam..

Tau Warehouse sale ni pun kat iklan yang di gantung kat sepanjang jalan area rumah saya..so mmg kena pg la kan bile dah hari-hari nampak bunting tu..heheee..

So pegi dalam kehujanan dengan sangat lebat so gambar sangat la takde sbb dgn kelam kabut nk masuk kat kedai tu plus nk beli brg baby lagi...haish mmg tak bleh nk tgkap gmbr..huhuhuh..

So ape yang saya dapat bile pg sna??

Jom tgk!!


Confident je kan amik kaler gegirll..hikhikhik..

Memula saya amik kaler plain je..

pastu huby tanya.."mana kaler pink nya??"

"bie takut"

"alah..amik je..xpe.."kikikik

So sy pn mengambil kaler gegirl dengan rakusnya..hikhikhik..

Baju2 diatas sumanya brand Anakku..

Price?

RM10/sepasang..

Murah kan??


Mittens and booties..

Antara benda yang paling saya suka kumpul n beli banyak2..

Suka buat collection..

tyme Aqil dulu pn segundi saya ade..

Tp memandangkan suma dh agak buruk,harus beli yang baru..

ye dok??kikikik..

frm left:
ade 3 pasang mittens n booties RM10.00/Anakku
tgh: Sepasang mittens n booties with hat RM8/Anakku
Right: Sepasang mittens n booties with hat jugak RM8/Anakku..

Haa..murah kan??

Ni pon tak cukup lagi ni..harus pg beli lagi...



Towel RM8/2pcs
Bib RM10/2pcs
Blanket with hat (boleh separate) RM10/pcs

Murah kan??

heheheh..



Baby wipes 30 x 2 RM4 (nak bwk p hospital)
Baby Wipes 80 x 2 RM8


Brg Johnson ni kat mana2 harga dia sama je..tak murah sangat..

baby lotion (Milk) : RM20
Travel pack to bwk pg hosp RM9
dlm travel pack tu takde baby oil so kena beli separately RM4



Pampers mamy Poko RM34.00

agak tak murah sbb esoknya Giant buat promotion RM27.90 je..huhuhuhu



So dah siap masuk dalam bakul sbb nak basuh suma baju bajan tu..

yeayy..dah bleh masuk dalam beg nk pg hospital dah...

by 7months dah kena get rady dah..


So inilah Baby Outlet Boutique ..kat dalam boutiques tu semua ade!!
1stop centre utk baby and toddler thingy..


Ni pulak keadaan kat luar kedai yang mana baju bajan sangat banyak yang ade kat sini..

Tp gmbr ni sy gooogle je..

Tyme ni sale bulan Sept..

Tp keadaan sama mcm yg saya pg last Saturday..


Ni plak promotion yang tengah berlangsung sekarang!!


Suma brand pon ade tau..baby Gap pon tak terkecuali..

Kat sini pon ade jual Strollers,Car seat, Swing

and semua la..so sape2 yang berkenaan tu bleh pegi kat sini jugak!!

NEXT aim:

Maternity and baby expo kat Mid Valley



30/11/2012-2/12/2012

Arghh cant wait!!nak beli Momy's thingy plak...
Nursing wear
nursing bra
bal bal bla bla bla....

Layankan aje momy ni yg kuat shopping!!!

*Noticed 1 thing: Dulu tyme Aqil takde nafsu sgt nk membeliiiii je...tak mcm skrg..dady pon noticed menda yang sama..
"dulu ank first tak pyh nk pg sale sana sini..beli je kat Jusco je pon..kali ni nnk pg sale sana sini plak...apela bie ni..kita....Bla Bla bla..(dady start membebell)..."

***Huhuhu..tak pg pon MyDear Sale...huhuhu...takde sape nak teman...takpela..simpan duit nk pg mom n baby xpo tu nanti...hihihihi..



Photobucket

7 comments:

Mama Mya said...

Jeng..jeng.jeng...
dah tau dah... nie mst bakal dapat Baby Gurl kan..kan...!!! beli baju PINK!!!

:)

~MommyAida~ said...

hihihi..MamaMYa..jeng jeng jeng..InsyaALLAH...kikikik...

munna said...

shopping brg baby ... seronoknya.... gegirl ke adik Aqil nanti?

Nad @ MamaZN said...

salam kenal mommy aida
:)

bleh tak tolong kasi direction cemane nak gi tmpt ni?
tolong ek thanks!

awak komen kt blog saya ye..
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com

tq!

~MommyAida~ said...

InsyaALLAH Kak Munna...hihihi..doakan ye..

Nad:worait!!no prob dear..

Musfirah Shkuri said...

aku g jugak My Dear expo aritu...hihihih...grab a car seat....Haziq happy gler...birthday gift for him...

~MommyAida~ said...

Wahhh bestnyaa mus..murah tak car seat..kitorang pn tgh mencari car seat gak ni..tp biar ekonomi skit..smpai besar bleh pakai..heheee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share it