Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Nov 1, 2013

Jealous nya sapa yang dapat cuti panjang tuuuuu

Assalamualaikum..

Bestnyaa lah kat sesapa yang cuti panjang tu..

Ai is Jealous ok!

huhuhu..

Saya ni..dah la..esok still kerja sebab company tak cuti Deepavali sebab takde Indian dalam company (Teruk kan?)..lepas tu Isnin pon kerja jugak sebab mana ada cuti free..So berbakti lah jugak saya pada company ni yang tercinta!huhuhu..

So kepada yang dapat cuti panjang tu , manfaat kan cuti anda..Hati-hati di jalan raya kalau travel jejauh..and ingatlah jugak kat saya ni yang kerja on your leave day..wahahahahaha..

Saya mungkin akan pergi Open Day Genius Aulad Esok dengan membawa cinta hati Mommy tu..so kalau semuanya Ok, esok akan terus decide nak send Aqil kat Kindy mana..then, Momy dah boleh bergumbira tanpa ada perkara yang akan semak-semak kan kepala Momy ni..Duit for Kindy Aqil pon dah ready..so tak sabar nak decide!

Ahad..mungkin akan balik Kajang..dan memborong barang-barang basah dan stok makanan Medina! (Abah saya ada pasar, so memang kalau memborong kat situ murah amat!!)hihihi..

Isnin kerja..dan selasa cuti balik..haih..

***Tak sabar nak pergi SPA 10/11 nanti..tak sabar nak memanjakan diri..Eceh!

Happy long Weekend Uolssss!!


Photobucket

7 comments:

SSulieana said...

la cuti umum tempat aida kena kerja gak ke...alahai nk wat cmne kan aida dh rezeki keje kat situ...redha je la...ok happy weekend!

kayyana said...

isnin kene amek cuti sebab adik ipar yana tunang.. hehe.. cuti mmg menyeronokkan.. sbar ye .. ape bleh buat..

norey said...

Boleh plak cam tu.Deepavali kan public holiday..kena byr extra tu..bagaimanapun..sabar tau...

Btw semalam buka HijabIsIndah..ada terima x order form

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Farah cuti panjang sampai selasa.. rabu baru masuk keja...hohoho
Bestnya nk g spa.. okey yg tue I jelosss! =D

aTieYusof Family said...

Sabor je lah kan..PH pn kena keja..apa pun happy weekend Aida..spend kualiti time with family..:)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Best tu memanjakan diri..apapun Happy Weekend buat Aida & family..^^

Maria Firdz said...

cuti tapi bertapa kat rumah aje.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget