Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Nov 26, 2013

Perihal Car Seat Medina - Sweet Cherry Brand

Al-kisah..

Kan saya memang mencari Car Seat For Medina for Quite some time..

Tetibaa..

Hari Ahad hari tu..Daddy nak mencari barang kat jusco IOI Mall.. (Selepas memujuk untuk Ke MidV tidak berjaya)..

Dan kami pon melilau kat sekitar Jusco tu untuk mencari barang yang ingin dibeli..

sekali tu saja je lah usha-usha car seat Medina..

Harga yang kalau Combi memang mahal amat lah kan..cecah RM1k tu..

sekali tu tengok Sweet Cherry..ade yang berkenan ..tapi bukan nak beli sekarang..sekali tu Daddy cakap,amik je lah sekarang tak pyh nak fikir2 lagi dah..huhuhu..

Melepak kat situ,try itu ini..pusing terbalik kan lah..sekali tu..
"ok kak kami nak amik yang ini kaler merah jugak.."
Kakak tu masuk ke stor utk mencari..
"sorry dik,,yang merah dah habis..tinggal yang Orange je.."
"alaaa.."

mommy dah tak nak dah..memang ingat nak patah balik ke MidV je..(gigih nak kejar Expo tu lagi walaupun jam dah pun menunjukkan ke pukul 7 malam dan Medina ditinggalkan di rumah bersama Bibik)

"Ambik jela Bie...still ok lagi ape..takde rosak pon.." kata Daddy memujuk untuk mengambil Display Item
"Taknak..dah ada calar" Cecepat daddy gosok2 untuk hilangkan calar
"Taknak!bie tak suka lah beli yang display..entah orang dah kencing ke kat atas tu..dah kotor ke..taknak!"
"Ala mana ada bau pun..elok lagi still bau kedai"kata daddy sambil mencium car seat tersebut..
"Taknak!"
"Taknak dahla..jom balik..beli jela,duit dah keluar dah pun..tunggu bila lagi..blaa.blaa..blaa..-daddy membebel"

"Okla..amik jela.."

"kak..yang display boleh beli ke?"
"boleh.."
"Tak rosak kan?"
"Tak..lagipun baru lagi letak...baru 5 hari rasanya.." yerla tu..hahahah..

Dah beli..


Harga:RM299.90
After Less:
RM239.90


1st expression kena duduk kat Car Seat sendiri..












Pasrah+Redha..

hahhahahahha



Photobucket

15 comments:

Cik Puan Rara said...

gud girl.duduk diam diam eh.heheh.

Fiqah said...

Bagusnya duduk diam...

eug|ena said...

muka medina 1st expression tu mmg priceless! mmg pasrah kena ikat :P

Cik Cammy Lia said...

hehe muka masam je medina kne duduk dlm car seat

Hafizah said...

haha...mcm xpuas ati je muke kene duk car seat tu..kiki..

SSulieana said...

baiknya medina...sama la mcm sue pun tak suka ambik yg display...hehe

sara said...

sedih betul tak dapat beriba lagi ek..

kayyana said...

mcm ok je kan die duduk dalam tu. rasanye yana pun kene beli satu.. sebab sebelum ni yg kiteorg beli bukan carseat.. tp utk bb tu.. haihhh..

norey said...

Bagus Medina...diam je duduk...tenang mommy nya...hehehe

Mizz ErMa said...

hihihi sama la, sy pon xsuka jgk brg display tp kalau dah terdesak sgt, hentam jela..hehe

LuN@_aiDi said...

Bagus..bagus.. medina duduk dalam car seat.
safety first!^^

Lily@MamaZaraZareef said...

hahahaa..muka medina mashammmmm jek mula2 dok kat car seat..takpelah..utk keselamatn kan kenalah pasrah ye cyg..^_^

aanie said...

mcm dh besar je medina bila duduk kat situ...:)

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Car seat nie sampai umur brp dear?? tgh dok plan nak beli utk emir jugak nie.. ;p

~MommyAqilMedina~ said...

HIhihi..so far Medina memang gud girl duduk kat car seat ni..hihih..

Farah:car seat ni sampai umur 4 tahun dear..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget