Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Nov 14, 2013

Tentang Cool Fever dan kaitannya dengan Cerebral Palsy - Source : IG Dr.Halina

Assalammualaikum..

Saya just nak share info yang dah pun tersebar luas..

Kaitan penyakit Cerebral Palsy dengan cool fever yang sememangnya takde kaitan langsung!








Harap semua bertenang dan get so much info from other first before shared the information.

Thank you..

Khidmat Masyarakat ini di bawakan oleh Mommy Aqil Medina!

Peace No War!



Photobucket

3 comments:

kayyana said...

bab bab medical ni mmg susah nak paham... adoiii... dah lah kite slalu gune kool fever... lepas ni gune tuala udah...

norey said...

tq for sharing..manusia ni cepat sungguh kongsi info tanpa fakta yg tepat dan benar...kalau percaya mmg kalut memikirkan...

aTieYusof Family said...

erm! suka suki je org share maklumat..walhal benda tu tak betul..kan dah jadi kekeliruan pd masyarakat...hihi..
Thanks Aida...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget