Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Oct 31, 2013

Astro naik harga start November 2013 !!huh! Haih!

Assalammualaikum..

Semua barang naik harga!

Gula naik..

Petrol Naik

Barang-barang harian naik!

Astro pon naik jugak weh!!

Apa yang tak naik?

Gaji kita laa..

Sapa yang nak dipersalahkan?

Orang-orang yang undi BE END..

Sorry to say lah yee..

Yang nyata anda semua dah buat pilihan yang kurang bijak..

adakah dengan hidup yang lebih terbeban ni, yang menjadi pilihan anda?

adakah hidup kita yang semakin 'miskin' ni menjadi matlamat anda?

Kesian la sikit kat kita-kita ni..huhu..

takpelah..Malaysia masih aman..

Bersyukurlah..



** Mode geram bila astro naik harga buat pelanggan yang melanggan pakej family (Naik RM2) dan kepada yang melanggan pakej sukan (Naik RM6)..huh! plus Service tax 6% lagi..memang kena RM10 tambahan buat si Astro yang cekik darah itu..huh!!

Geram buat ape?

makan?






MAKAN Donut ni lagi best!

Photobucket

12 comments:

norey said...

xsilap akak ada satu pesaing astro..akak dapat info dari kawan..tapi xdan survey

http://www.abnxcess.com/index.php

~MommyAqilMedina~ said...

ooo yeke kak..haih kena cek ni..tak tahan lah dengan Astro sengal ni..huhuhu

adrianna syaz said...

Huhu..pasni kita pakat2 pasang tdung periuk buat parabola mommyaqil.dah mahal sgt astronya..huhu..

Bleh je mommyaqil wat kek tu.nanti dah lma2 mesti tngan jd berseni..hehe :)
Nak sikit donut..yg ada keju eh

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Ada baca jugak psl nie tdi kat blog k.farah....geram kan.. dah la servis cam hampeh..kalai hujan jer selalu tak dak siaran.. sepatutnya mantapkan la dulu servis then baru la naikkan harga tue.. melampau la astro nie..

Zaila Mohamad said...

diorang tahu kalau kita geram pon bukannya kita boleh buat apa pon..

akak tak tengok lagi rate baru tapi kalau melampau naiknya, akak nak je potong terus astro tu..tak tengok TV lagi aman rasanya rumah ini..hihi

Lily@MamaZaraZareef said...

apa lah yg logiknye die nak naik harga kan..akak pon ikut sakit jiwa..tak cek lagi akak punye naik berapa rm ni..ikut gerammmmmm

LuN@_aiDi said...

sabaq momy makan donut tuh dulu, kasi kool..hihi
itu ler sume barang naik, sakit hati tengok! huhuhu
bil astrokk pun nak naik gak? dah ler serbis teruk,
klu hujan lebat sikit jer takder siaran. ntahaperaper!! huhu

aTieYusof Family said...

ahahha..geram punya pasal mari kita makan donut smbil tgk muka Medina yg comel..hihik..
erm! tu lah, dah terlambat nk menyesal..rakyat jg yg tersepit..huhu

kayyana said...

eee geramnyer... astro dah kaya kot.. cekik darah.. bayo mahal tp services macam cikai.. hah kan dah kene maki.. geramnyer... nak terminate la gini.. baik pasang njoy ke.. unifi ke.. astro ujan rintik rintik dah gedik gedik da gambo... suwey la..

kayyana said...

ops sorry awak.. teremo pulak kat sini.. sorry tau.. hehehe

~MommyAqilMedina~ said...

Tulaa..semua geram kan dengan astro ngek ni..huhuhu...

Yana:xpe..kat sini memang tempat nak melepaskan geram!hihihih

kamal said...

bagi pengguna skybox openbox dreambox.. jom layan very BEST CCCAM SERVER no srambler, no lag>>> money back guarantee.. hanya yang benar benar berminat sahaja.. pm atau ctt 010 9383940 kamal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget