Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Nov 27, 2013

Birthday party Last Saturday Nite!Mommy drive alone..

Sabtu hari tu..

Cousin saya a.k.a Owner MinazBoutiqueStudio buat Birthday party anaknya yang ke satu tahun..

So hari Sabtu tu adalah hari paling pack lah  jugak buat saya..

Balik Expo dah pukul 4.30ptg..rehat-rehat kejap..

Pujuk en Daddy supaya teman saya ke Kajang, tak dihendaknya..nak tgk bola lah..tak sempatlah..aduii..dahla saya memang nak pergi sangat Birthday party tu..

Takkan nak drive alone??

Takkan nak tinggal Medina?

Aiyohhh..

Pujuk pulak si Bibik tu,macam-macam alasan dia bagi..

Sakit kepala lah..

Tak sihat lah..

Sampai telefon orang kampung dia menangis-menangis kata tak sihat (bila saya paksa jugak dia ikut)..

Drama QUEEN!

Urghh..

so after Maghrib tu,lepas pujuk jugak Medina duduk dalam Baby carrier dia tu, tapi dia menangis-nangis jugak tak mahu duduk diam..dia nak tido sebenarnya..

Nursing dalam kereta for 15minutes..taknak tido pulak..

Daddy dah tak confident..tak payah pergi lah..nak jugak!hahahahha..

Dahla..daddy masuk dalam,we all nak gerak dah dengan Medina duduk menyusu atas lap Mommy dengan berbantalkan Nursing Pillow..Drive lah Mommy slowly...sambil Medina menyusu..

Sampai kat Highway Bukit Jalil,Medina dah tido..ALhamdulillah..Tapi Mommy tak sempat nak letak dia kat dalam baby carrier tu...dah sampai Balakong baru dapat letak dan sampailah Kajang dia tido..ALhamdulillah..

Abg Aqil?as always..Behaved dan mendengar kata sungguh..Good Boy Abang!




















































Esoknya baru balik Puchong di kala anak-anak masih lena di ulit mimpi..

Alhamdulillah...dan pembelian car seat tersebut adalah disebabkan hal ini lah..hihihi...

Last but not least..

Happy Birthday FURQAN!!

Semoga menjadi Anak yang soleh dunia akhirat..

Amin!
Photobucket

5 comments:

Nory Zoulkefle said...

ehh shawl tu sebijik macam nory punya...hehehe...

samaaaa lah..hehe..

norey said...

Happy Birthday to Furqan.

SSulieana said...

Aida Berani la...kalau sue mmg x la...hahaha

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Sampai jugak walaupun byk cabaran yer.,, ;p

kayyana said...

i respect kt u aida... sanggup redah drive sorang sorang.. nasib baik aqil behave. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget