Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Nov 25, 2013

25.11.13 - Medina sudah 10 bulan!!

Alhamdulillah..

My Botak girl dah besar dan semakin lasak..One thing for sure!!

Sangat banyak persamaan dengan abangnya waktu umur mereka sama..

-Suka tidur atas badan orang..(abang dia yang sekeping tu pun selamba je dia landing)
-Suka hantukkan kepala dia yang botak tu kat muka kita (sakit amattt)


Milestone's:
-Masih Fully Breastfeeding (Alhamdulillah walaupun stok semakin merudum!sobs sobs sobs..itu masalah Mommy)
- Masih fully makan Home Mommy Made Food .Cuma kadang-kadang je Mommy suap lah secubit roti coklat,sesudu Ais Krim..(abis dah Medina teringin sangat,Karang kata Mommy kejam lah pulak kan?)
- Baru berdiri dan meniti je..nak melangkah,takut ya amatt..hihihi
-kalau dah pegang satu2 barang tu,jangan haraplah nak lepaskan..Memang tak!hahahaaa.
- Rambut still senipis cuma..sedih..haha
- Berat?tak tau..sebab 9 months cek up hari tu,tak pergi pun..clash dengan pergi PD hari tu..Bila ntah nak perginya..haih..hihihi.. (Sorry Medina)


Tu je kot!

Semoga Rambut Medina cepat tumbuh sebab Mommy sangat tak sabar nak tocang Rambut mu yang kemungkinan halus dan cantik..Eceh..

hihihi..























Gambar semua #throwback Dinner kat Chillis hari rabu lepas..




Photobucket

6 comments:

norey said...

Geram tgk medina ni...pandai senyumm bergambar...semoga membesar dengan sihat...

Hati Ema said...

comey medina.... x de rambut pun ok jer.... tapi dulu Yasmeen pun takde rambut...... pakai petua sapu baby oil kat kepala lepas mandi.... memang membantu.... hehehehe... try lah

aTieYusof Family said...

HIhihi Medina cyg tetap cun, comel & cute walau rambut botak ye..sabar ye Mummy, nti rambut Medina tumbuh lah...:)

eug|ena said...

cepatkan dah 10 months our daughters.. jap lg boleh jalan, lepas tu lari, lepas tu sekolah, lepas tu masuk U, lepas tu kawen??

ahahaha.. over mak nya!

LuN@_aiDi said...

Bestnyer dah ada ank dua^^,
Medina sangat BOOLAT! hahah
semoga terus membesar dengan sihat yea Medina ^___^

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

tak sabar nk tunggu rambut medina ditocangkan.. mesti comey sangat.. ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget