Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Nov 23, 2013

MommyCha 1st Giveway - Mommy & Baby Moment

Assalammualaikum..

Nak join gak Giveway from Mommy Cha..

Moment yang dipertaruhkan adalah..

Taraaaaaaaa..


Moment paling Epic!

Walaupun ada anak kecik bukan alasan untuk tidak menjalankan tugas sebagai Mommy dan Isteri ..

Masak sambil berbaby wearing kan Medina..

Multi Tasking Sangattt!!

Walaupun kualiti gambar agak tak memuaskan,tapi MAKNA gambar ini sangat mendalam..

Semoga MOmmy n Medina berjaya!

Amin!

hihihi..

Nak join?

Jom ramai-ramai join..


Hello korang.
Mommycha dengan rasa sukacite nak buat 1st ever giveaway yang mudah.
Hadiah vavavava sangat amazingly SUPERB!


Theme:
  • mommy&baby moments
  • tak kisah sama ada korang ade sweet, sour, pahit, kelat, sugarcandy, candycrush, scrumptious sugar moment bersama anak-anak tersayang.

How it work:
  • JOIN/FOLLOW blog mommycha dulu.
  • Buat satu entry paling ringkas mengenai gambar yang korang hantar. 
  • Ikut KREATIF/INOVATIF masing-masing.
  • Silalah letak link di entry anda mengenai GA ini.
  • Dalam gambar tu mesti ade gambar korang & anak masing-masing. 
  • SATU gambar sahaja, okeh?
  • Kalo anak orang lain dikira DISQUALIFIED hahahahaha!
  • Pastu tinggalkan jejak link entry dekat RUANGAN KOMEN sticky post ini.
  • Tarikh Tutup: 1.12.2013 (AHAD)

 Winners akan dipilih berdasarkan gambar paling MENARIK.  
Entrynye biase-biase pon takpe.

Hadiah akan diberi kepada winners 1st - 6th place :)


Photobucket

13 comments:

Yani Othman said...

salam...gudluck dear for mommycha 1st ga.:)

from,
www.maminisa.blogspot.com

~MommyAqilMedina~ said...

thank u dear.. :)

aTieYusof Family said...

Good Luck..macam best jer.. InsyaAllah akan join..:)

LuN@_aiDi said...

wahhh!!! sangat epic picture neh!
gudluck momy!!

Tihara said...

good luck, pengalaman terindah ni kan :)

Hanih Borhan said...

Salam kenal!...

Ooo GA kaum2 ibu ke ni, haha...

norey said...

Semoga berjaya Aida....bukan soal kualiti gambar..tetapi disebaliknya maksud yg amat mendalam sekali...

Hunny Kitty said...

memang epic gambar ni..good luck ya

~MommyAqilMedina~ said...

Terima kasih semua!Amin.. :)

Mar Mansor said...

Semoga berjaya

Mommy_Cha said...

hi dear :)
terkujat i ols tengok gambo ni.
tapi sangatttttt menakjubkan!
insyallah ade rezeki u akan menag.
wahhh so meaningful lah pic ni.
i ols sukeee!!!!

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Gud luck my dear supermommy.. ;p

Mommy_Cha said...

salam dear.
u menang.
sila tengok entry mommycha.
:)
tq dear..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget