Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Oct 30, 2013

WW : Jualan gudang Baby Outlet, Sunway 24/10/2013-06/11/2013!

WW : Baby Outlet, Sunway buat sales lagii..

Sales yang di tunggu sebenarnya sebab puas hati dapat beli baju bajan Medina for daily use..

Murah dan brand pon boleh tahan..

Anakku

Disney

Pureen

Jom Serbu!


Pernah pergi last year..

boleh refer SINI

Sekarang ni tengah dalam dilema..

nak pergi MyDear Warehouse Sales ke atau pergi yang ini..haih..


Photobucket



6 comments:

norey said...

mesti xsabar nak pegi ni....hehehe..aida g dua² pun boleh juga..

aanie said...

mmg plan nak pegi jugak ni....

pegi la dua2...hehe...

Cik Puan Rara said...

pergi 2 2.hehehe

Lily@MamaZaraZareef said...

akak tak pernah pegi warehouse sale mcm ni..husbnd akak x berminat nak bwk tkt sesak sgt katenye..hukhuk

LuN@_aiDi said...

pengsan dompet i klu dok Msia, asek jualan gudang jer..hihii
btw pegi jgn tak pegi..hihih

aTieYusof Family said...

ohh tidakkk! jeless lagi.. Jualan gudang?? sini mana nak carik..huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget