Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Oct 7, 2013

Penangan Love You Mr Arrogant..

"abang ni tak penyayang la.."

"abang ni tak romantik langsung! huh "

Keluh si isteri..

Suami?

"Abang kan Mr Arrogant..mestilah tak romantik!"

OH Emmm GIeeee!!

Ggrggrrrrrr..

Hahahahhaahah..

ni semua penangan Love you Mr Arrogant lah..

Si suami saya tu pun dah terkena badi nya..

Dia pon tetiba nak jadi Mr Arrogant..

Chett!!

huhuhu..

Sekarang ni pon..setiap pukul 7 kami anak beranak dah tercongok depan TV semata-mata penangan cerita ni..

So sesapa yang tak follow lagi citer ni..Pergilah follow..sempat lagi ni..hari ni baru episod 7..hihihi..

Best gilehhh tau!hihihihihi


Saya with Mr Arrogant saya..

love u lahh..

hahahahhahahaha..


Photobucket

11 comments:

Jueliza Jamani said...

heheh ingat kami laki bini duk terconggok depan tv.. heheheh salam perkenalan...

Cik Cammy Lia said...

hahaha poyo je suami sis tu..kiki..sy x penah ikuti pon..penah tgk skali je..hehe..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

hehe..penangan Mr.Arrogant ya..memang best citer ni kan..suka gak temgok..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sweet couple la :-)

aanie said...

haha....dia pun layan jgk ke...

aTieYusof Family said...

haha..sampai hubby Aida pun layan ye citer ni...nak cuba jadi romantik lah lepas ni..hehe
sy tak ikut sgt, sbb kena gaduh dgn Pa'e nak tgk TV...huhu

Cik Puan Rara said...

hahaha rara pon tgk gak.sedih kelakar sume ada kan.

kayyana said...

hehehe... romantik jugak kamu berdua ni ye.. hehe

MaMa Rey said...

tak tengok citer ni..mesti best sampai satu family tengok

Norhasniza Khalid said...

hihi, romantika!

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Ramai bloggers n kwn2 dok layan citer nie.. tp tak tahu kenapa farah masih tak terjebak nk tgk lagi..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget