Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Oct 28, 2013

25.10.13 – Jumaat :. Medina 9 months old :. Pergi Sunat @ Klinik Qistina


Happy 9 months old Adik!Semoga terus membesar dengan sihat dan jayanya..

MILESTONES:
-Masih tegar fully breastfeed ..Alhamdulillah..Semoga rezeki Medina terus murah dan bertambah..InsyaALLAH..
- Dah mula berdiri sendiri..InsyaALLAH lepas ni boleh start melangkah pulak kot..
- Suka menjerit dengan kuat..
- Rambut dah start tumbuh after Bibik hari-hari sapu minyak pati santan kat Kepala Medina..
- Pandai berebut barang..kalau tak bagi, menangis macam kena pukul..hihihi

Dah..tu je kot..

So Jumaat pagi tu..Momy,Dady ,abg Aqil bergerak ke Klinik Qistina, Seri Kembangan untuk proses berkhatani!hiks..jantung Mommy dah dup dap dup dap…tak tau macamana proses berkhatan for baby girl ni sebenarnya..dok tolak-olak kat dady..

"Nanti abang masuk teman Medina ye..bie tak nak ..bie takut.."
"Isy..ape plk abang..kalau abang masuk,memang takde function lah, tengok darah sikit kang terus abang pengsan"
"heiiii"


So sesampai kat klinik tu, luckily takde orang langsung..so memang register n then terus masuk jumpa doctor..

Baring kan Medina kat atas  katil, bukak pampers..n then terus doctor masukkan macam jelly kat dalam tu..and biar kejap 10 saat..lepas tu amik gunting, and saya tak tengok..tau2 je Medina nangis sekejap..lepas tu letak kapas Iodin..terus dah..Doktor kata, ok dah boleh balik..aik?kejap nya..tak sampai 1minit pon!huhuhu..Daddy pon terkesima ..hah?dah?kejapnyaa..doktor kata pon tak payah nak jaga pape pon…hihihi

Terus pegi bayar n balik!RM45 per treatment!

Mudah gilee..hihihi..lepas tu kami terus amik Brunch kat McD..dan ini lah aksi budak baru lepas sunat..Tak rasa pape pon!hahahah..



















Lepas tu kami ke mana??Survey Kindy Aqil..n IKEA TIME!!yeahhh…NEXT ENTRY k!!

Photobucket

8 comments:

adrianna syaz said...

Pipi medina wah....bam bam..:D.rasa nak cecubit je..hehe..

Kekdg je rajin masak tu..klu x rajin,sya tapau kedai jgk ni..hehe

Liza Razak said...

Alhamdulillah..medina dah selamat berkhatan :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Moga terus membesar dengan sihat bagai juara ye Medina..^^

Cik Cammy Lia said...

wah sngnye sunat bb girl..tp tkut gk kan.hehe..sng nak jaga sbb time ni dia lom blh mkn mcm2 kn..hehe..

Maria Firdz said...

khatan bby girl mudah je.. sy dulu buat utk faiqah umur 3 bulan lbih kt PUSRAWI..

norey said...

geramnyaaa tgk medina...sihatt sungguh..

aTieYusof Family said...

Alhamdulillah dah habis khatan budak2 bam2 ni...comel je pkai dress tu..good girl Medina..nanges kejap je..:):)

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Alhamdulillah selesai dah semua.. tgk medina stedy jer.. tak mcm baru lepas bersunat..gud girl.. =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget