Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Oct 19, 2013

Takziah Mama Mia di atas kehilangan Suami tersayang (Blogger)

Assalammualaikum..

Baru pagi ni saya mendapat berita sedih ni..

Sungguh saya terlalu sedih..

Mama Mia yang saya kenali dalam arena Blog ini telah kehilangan suami yang dicintai buat selama-lamanya...Kerna janji Allah itu pasti..Setiap yang hidup pasti akan merasa mati..

Tetapi dugaan ini amat berat bagimu Mama..Semoga Mama Tabah..Semoga Mama kuat! Mumy akan sentiasa doakan untuk Mama semoga Mama dapat menghadapi hari-hari seterusnya dengan penuh tabah dan sabar...

Tabahlah hati...kuatkanlah Hati Sahabat ku Ya Allah..Semoga roh Suaminya di tempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman.. Amin!

Saya sangat ralat..sebab waktu saya buat open house hari tu, family Mama insists nak datang rumah saya plus they all dah sampai sekitar rumah saya cuma tak jumpa..bile they all call saya, saya tak perasan dan tak angkat..bila saya dah perasan , call Mama balik, they all dah pun pulang sebab Abg Shariff kepenatan mencari rumah saya..sedih sangatt...walaupun kami tak pernah berjumpa tapi kami tetap berhubung melalui FB dan Blog..dan kalau terjadi pertemuan itu,mungkin itu pertemuan yang pertama dan terakhir buat saya n family with Abg shariff..betapa ralat nya saya..

Persamaan kami..kami berkongsi tarikh Anniversary yang sama..Anak kami pernah masuk NICU after lahir dan saya masih bernasib baik sebab Aqil sembuh seperti sediakala..tetapi tidak Mia..arwah tidak dapat diselamatkan..ouh Mama..Tabahlah sayang..semoga setiap kepayahan dan dugaan akan di akhiri dengan sesuatu yang indah..insyaAllah..

Tabahlah demi Qaseh Zara Aisyah yang masih memerlukan Mama walau Papa tiada..

Salam Takziah dari Mumy sekeluarga buat Mama..

INFO: Arwah Abang Mohd Sharif telah meninggal dunia pada pagi Jumaat yang indah (18/10.2013) dan arwah menghidap penyakit buah pinggang dan asbab kematiannya adalah disebabkan Kidney Failure..Semoga segala-galanya dipermudahkan..akan dikebumikan di Taiping pada hari ni (19 Oct 2013)...



Photobucket

5 comments:

aTieYusof Family said...

Ya Allah sedihnya kan Aida...
sama2 kita doakan moga Mama Mia tabah..dan moga arwah ditempatkan dikalangan org yg beriman...amin! :(

norey said...

Al- Fatihah dan Salam Takziah.

Maria Firdz said...

Ya Allah..sedihnya... Allah tahu dia kuatkn sbb tu Allah uji dia sebegitu... ya Allah.. sedih sgt sbb baca kisah kehilangan anaknya Mia... ni kehilangan penguat smngtnya pula.. Allahu Akbar.. apalah Allah nak beri padanya nnt... moga dia terus tabah...
Sebaknya rasa... :(

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Al-fatihah..

Hati Ema said...

Al fatihah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget