Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Oct 2, 2013

New Gadget for Daddy - Personal Computer je pon!

Sambungan kepada Suami Degil

Maka last two weeks benda yang diidamkan telah pun selamat berada di rumah kami or to be exact berada di dalam bilik kami...

Benda ape?


PERSONAL COMPUTER je pon!!

Itu lah keperluan bagi dia..Keperluan ke?huh!! (tak suka!tak boleh kata ape-ape)..huhuh..

Nak tau harganya berapa yang bagi saya macam tak masuk akal langsung!

RM2700.00 tau!! (Easy payment RM225.00 for one year)... meranalah saya for one year...tak boleh shop-ing..huhuhu..


Kononnya Hi - End sangattt..

Beli pun part by part..lepas tu suruh kedai built in lagi..install semuanya sendiri lagi..

Haih..memang harga melampau-lampau lah kan...

TAPI bagi saya 

MEMBAZIRRRR!!

huh!!

Tapi jangan tertipu pulak..yang monitor  tu tak inclusive pon..TV LCD tu dah lama beli..32" lepas tu Hubby convert jadi Monitor computer..

Dia ni memang giler gadget ..gilee IT..semuanya nak yang canggih n kepuasan is NO 1!huhuhu

TAPI!!

Minggu depannya..

MESIN BASUH KAMI ROSAK!!

Memang..Allah saja nak duga..and Allah bagi hint tu..

Tak payah lah beli computer ni..sebab Membazir!!

Huhuhu..

So belajarlah dari kesilapan ini ye wahai En Suami!

September is KOPAK month Ever!




Photobucket

8 comments:

*azni* said...

eh,boleh convert eh tv kepada monitor pc?baru tau..

aTieYusof Family said...

Hahaha..sabar je lah..kurangkan shopping ye Aida utk dua tiga bulan ni...Tapi hubby Aida tu kreatif jg..TV di buat jd monitor..:)

Norhasniza Khalid said...

haha, takpe lah.. dah minat dia... hihi, mama beli komputer lcd screen baru 1600.. siap install sume...

norey said...

bersabar la Aida..InsyaAllah..ada rezeki lain..boleh shopping..

aanie said...

mak aih, mahalnya pc...

ni mesti kes nak main game la tu....

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

owh tv boleh convert jd monitor computer yer...wani baru tau

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Orang lelaki nie kalau dh minat mmg xleh kata apa dah.. hehehe sabar je la aida.. =D

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Orang lelaki nie kalau dh minat mmg xleh kata apa dah.. hehehe sabar je la aida.. =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget