Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Oct 22, 2013

Banyak Bab PENDING!!Medina Tak sunat lagi!! haih...

Assalammualaikum.

.iya..saya akui..Medina belum bersunat lagi,walaupun si tecik tu genap 9 bulan this coming Friday..

Saya tau dah agak lambat for baby girl..tapi better late than never kan!

haihhh..

Ini semua disebabkan nak mintak cuti sesama punya lah payah!

Sudahnya, saya nekad je apply cuti this Friday and if Daddy cannot accompany us, I don't Mind! Dah biasa buat semuanya sorang-sorang..huhuh.. (ayat GERAM!) - Tadi pun Boss dah approved cuti saya..siap suruh saya cuti dua hari lagi..sebab according to her..Anak-anak comes first than kerja! Wahh terharu sangat sebab they all sangat memahami.. - adoii..camana nak cari kerja lain ni..sebab mereka sangat baik hati...- arghh nantilah fikir!huhuhu

So this Friday will be a busy dayyy for Mommy!

Planning:

1) Pagi-pagi nak pergi SPA dulu..nak pamper kan diri sebab dah penat bertekak..penat dengan badan yang tak pernah rehat..penat dengan segalanya.. planning nak beli Voucher kat Groupon..nanti kalau saya jadi beli Voucher tu, saya bgtau ye..

2) Lepas tu nak pergi Klinik Qistina ...Nak sunatkan Medina...RM45 per treatment..semoga segalanya berjalan lancar..InsyaALLAH..

3) Lepas tu pulak..nak dating dengan En Aqil..Kindy Touring with him..Semoga saya akan mendapat sesuatu dan Aqil akan mendapat sekolah yang terbaik!InsyaALLAH..

Hurm..rasanya macam tak sempat je nak buat semua dalam masa satu hari..tengoklah macamana nanti..tapi yang penting Sunat Medina adalah priority saya sekarang..so mungkin pergi Spa hari ahad pon takpe..Anak-anak comes first kan?


Photobucket

12 comments:

Mommy_Cha said...

salam micha here :)
ohh I dulu after bersalin terus doc paeds mintak permission sunatkan.
so dah setel bab sunat my mikayla :)

~MommyAqilMedina~ said...

Tula kan Mommy Cha..patutnya after lahir hari tu terus sunatkan aje..senang sikit..huhuhuhu...

adrianna syaz said...

Sya tgk dulu baby tu bape bln diaorg bawak sunat..ada had umut tuk ank perempun bersunat ke ya?

adrianna syaz said...

Ada had umur ke anak perempuan sunat mommyaqil?

LuN@_aiDi said...

tak per mommy.. buat pelan-pelan ^^_
caiyook!

norey said...

InsyaAllah..uruskan mana yg priority dulu..kemudian rilekskan di Spa...

Hati Ema said...

dulu.....lepas 10 hari sunatkan.... kali ni.... terus jer kot pas bersalin sebab nampak ade pakej tu kat UMRA.

~MommyAqilMedina~ said...

Yana: seeloknya kalau baby girl, lagi kecik lagi bagus..senang nak control..hihih

Luna: Thank you!InsyaALLAH semuanya dipermudahkan

Kak Norey: Tulah kan..memang nak buat yang penting dulu

Ema:oo yeke...huhuhu..tula,hari tu tak teringat pon nak tanya paed..

IDAZS said...

Sofea lepas pantang terus sunatkan. kejap je, tak sampai seminit kot.. tiba tiba doktor kata dah siap je.

wah... banyak benda nak buat tu.. semoga semuanya dipermudahkan ya

aTieYusof Family said...

Banyak nya aktiviti..apa pun atie percaya Aida kuat...mesti boleh handle semuanya...hihi..
mesti boleh punya! chaiyok2! :)

Lily@MamaZaraZareef said...

akak dulu sunatkan zara time die 5 bulan..sunat ngan bidan kampung..tp now senang kan banyak klinik dah leh buat..insyaAllah, leh jek aida settlekan sndiri nnti k..salalunye budak2 pon nangis jap jek pas sunat tuh..=)

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Semoga dipermudahkan nnti.. =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget