Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Oct 18, 2013

Beli Tiket Desa Water Park kat GroupOn! Murahhh..

Assalammualaikum..

Al kisah..last two weeks, Daddy berangan sangat nak bawak anak bujang dia pergi mandi air..

tempat di tuju haruslah yang terdekat..

DESA WATER PARK pilihan kami..

Bile tengok2 harga Tiket dan setakat nak bagi Aqil main air je, baik Pergi Wet World Shah Alam je..Sebab lagi murah!hikhikhik..

Sekali tu, Last two weeks tak jadi sebab Daddy kata pergi Minggu depan la (iaitu minggu ni)..

So Hari Raya hari tu, kami pon tanya-tanya lah geng Futsal Husband..(ada yang nak pergi jugak tak?)

Sekali tu..depa pon nak pergi!Yeayy..

Luckily..Kat GroupOn sekarang tengah buat promotion untuk Unlimited Admission Ticket at Desa Water Park..

Normal Price for Adult : RM35 / Kat GoupOn : RM22.00 only!
Normal Price for Child : RM25/ Kat Group On : RM18 only!

Murah gileee kannn..

Haih..haruslah pagi ni borong semua tiket..

Alhamdulillah..

Tapi tak jadi pergi minggu ni..kita pergi minggu depan sebab minggu ni ramai nak balik kampung dulu..

So jom kita bermandi manda NEXT WEEK!








Photobucket

7 comments:

NM03 said...

nnt naik yang slide tinggi tu tau...

Hati Ema said...

peminat setia gropun gak tp kena keep in view dulu.... huhuhuhu...

Salma Tayo said...

untuk budak2 kecik seronokla pergi desa waterpark ni.untuk kita yang dewasa ni, xseronokla.xmencabar.

aTieYusof Family said...

wah! anak beranak seronok lah ni nak mandi manda..hehe..
aqil msti paling teruja..Groupon mmg sllu ada diskaun kan?...:)

Cik Puan Rara said...

wow best tuuuu! nk beli gakkkk!

Chenta Ummi said...

nanti ade anak leh la bawak gi mandi2 jugak skang ni ngan perut buyong ni mmg tak lah :)

adrianna syaz said...

Murah tu..sya x reti nk bli kut grupon ni..mnti bleh try2 la...

Sya pun bru ja test2 buat kek krim ni..tngan ni pun x brp nk lembut jgk ni...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget