Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Oct 17, 2013

Antara Saya dan Dia -Instinct oh instinct

Rentetan post berangan saya semalam..

Dan semalam sy tak sempat pn nak expresikn angan-angan saya due to quite busy at the kitchen.. 
(bersilat masak sup daging..daging rebus n air asam)hihi

Lepas dah masak...makan..lepas makan,layan Movie White House Down..Lepas tu Tidooo..nampak tak takde masa nak bercerita?nampak tak?

Heheeee...

So angan2 tu dipendam smpailah tadi..



Tetiba received Whatsapp..

Sepanjang 5tahun kami kahwin,sy perasan instinct kitorang memang cukup kuat!

Especially tentang rasa..eceh..

Kekadang kalau sy tak sempat nk cakap ape yg sy tgh fikir,husbd sy dh tolong ckpkn..contoh,kalau kita tgk org atau nk cakap tentang orang,msti husbd mmpunyai pandangan yg sama..seriously.. kurniaan Allah kan..

Dan selalunya sy tak pyh susah2 kalau nak karang ayt merajuk ke tersentap ke..

sbb msti dia dh tau dulu..huhu..haihla..my heart my heart..

So moh kita ke Ikea sabtu ni..jomss..

***Husband saya memang bukan reader blog ni..saya tau dan dia takkan baca ape yang repekkan di sini..so serkap jarang dia berkenaan Ikea adalah satu kebetulan..heheeheee

9 comments:

aTieYusof Family said...

wah!bagus nya..nampak nya impian akan terlaksana...hehe..
erm..instinct sesama suami isteri mmg sllu wujud kan..kurniaan Allah, mgkn sbb kita kan pemilik salah satu tulang rusuk nya..:)

~MommyAqilMedina~ said...

Hehehe..kan Atie..Mungkin sebab itulah Instinct tu sangat kuat...

Cik Cammy Lia said...

sehati sejiwa letteww

adrianna syaz said...

Bestnya..dpt yg sehati sejiwa...sya pun nak cari yg cenggini..hehe

Lily@MamaZaraZareef said...

wahhh..mmg kuat tol instict husbnd aida..besh2..slamat menyopping k..akak lameeeeeee sgt dah tak pi ikea...heheheheh

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Sama jugak dgn farah la dear..kdg2 tue kami akan terlepas cakap benda yg sama serentak..hehehe.. - uuuu bestnya nk g ikea!!!! I is jelosss.. kenapa la ada seketoii ja ikea kat mesia nie..meh la bukak seketoi lagi kat Penang nie.. boleh la setiap minggu I p cuci mata n makan meatballs dia yg marbelesss tue..=D

*azni* said...

wah.kuat betul instinct dia..hehe..best ke g ikea?azni tak pernah pegi lagi..ketinggalan sungguh la!

Salma Tayo said...

kami dulu macam tu.tapi sejak akhir2 ni dah kurang. :(

~MommyAqilMedina~ said...

hihihi..tula kan..kuat betul instinct..semoga berkekalan sampai bebila..InsyaAllah..

Kak Salma..sabar ye kak..Semoga semunanya akan kembali seperti sediakala..Amin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget