Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jul 19, 2013

This Weekend!! Iftar at Asmara Penchala dan Bdr Kinrara Golf Club

Assalammualaikum..

Weekend ni saya and family penuh dengan majlis iftar..Alhamdulillah..

Hari Sabtu, kami dan geng Futsal akn mengadakan majlis iftar kat Asmara Penchala..Actually pemilihan  tempat ni berdasarkan cabutan undian yang telah dibuat!!

Antara Buffet Ramadhan yang menjadi pilihan adalah:

1) Restoran Nelayan Titiwangsa (Gombak- dah pindah) - Rm37 nett (Adult) RM18.50 (Children)
2) Maidah Cuisine, Putra Height - RM34.90 (adult) RM14.90 (child)
3) Asmara Penchala ,formerly known as BORA ASMARA - RM45++ (adult) RM20++ (Child)
4) Grand Pacific Hotel - RM37.00 (Adult)
5) Bandar Kinrara Golf Club - RM40nett (Adult) RM22 nett (Child)

Setelah ditimbang tara..setelah pengiraan undi dilakukan, maka mereka sebulat suara telah memilih Asmara Penchala sebagai tempat pilihan..dengan majoriti undi yang banyak juga..hihih..

So esok adalah harinya..

semoga segalanya berjalan lancar sebab saya lah secara tidak langsung Organizernya..huhuhu..

Oh ya lupa..esok kami akan bersama 12 orang dewasa dan 8 orang kanak-kanak..InsyaAllah, nanti saya akan review tempat tersebut k..

Ahad.. 21 July 2013... Birthday FIL..

Jadi MIL bercadang untuk mengadakan majlis buka puasa diantara kami..dengan pilihan adalah

1) Restoran Cerana, Cheras - RM49++ (Adult) RM21.90 ++ (Child)
2) Bandar Kinrara Golf Club

Akhirnya MIL memilih Bandar Kinrara sebab lebih dekat n convenient..Nanti saya akan bagi review jugak..InsyaALLAH..Tapi kalau ikut pengalaman saya tahun lepas kat BKGC tu..tak berapa bestla..tak banyak choice sangat..tapi tak tahulah tahun ni nanti camana..hiihi..

Selamat berbuka ye semua..Jumpa Isnin nanti..Daaaa...
Photobucket

3 comments:

Lily@MamaZaraZareef said...

beshnye berbuka ngan buffet..leh makan puas2..hehehehe

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Bestnye...Moga segalanya berjalan lancar...

Elyn Sani said...

Selamat berpuasa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget