Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jul 23, 2013

Iftar at Bandar Kinrara Golf Club

Kebetulan..

21 July 2013 - Birthday FIL..

So we're having small celebration at Bandar Kinrara Golf Club..Majlis Iftar sebenarnya..

Jom layan all piccas..

***saya sampai dah lewat, so full coverage for all foods memang takde..huhuhu


MIL with SIL n her cousin..



Aqil dah start buka posa walaupun orang lain belum lagi buka..huhuhu


BIL,SIL n their cousin..back view cantik sangat kan,..


Medina is happy baby always..

Bagus lah awak ni..Mommy rasa bertuah sangat sebab dapat baby girl yng tak banyak kerenah mcm awak Medina..





Adik cousin..sempat nyanyi lagi kat sana..khas untuk FIL with Blind band..they were superb!!!


Kejap merengek..


Tetiba terkejut pulak..


Tetiba mintak angkat pulak..


Lepas tu boleh senyum pulak..hihihi


Ohhoho..takmo dah..nak nangis..nak balik rumah..hihihi


Camwhoring Mommy n Aqil





Mommy pg sembahyang kat Surau - Mommy suruh Aqil jaga Medina kat sebelah Mommy - towards d end, Aiql keluar- dua saat lepas tu- meraung kesakitan - jatuh - sakit - luka- tula taknak dengar cakap mommy- Mommy kan suruh jaga adik...hihihi


Muka Sedih..


Medina with her Pak Ngah


Three of us!

Daaaaaaaaaaaaaaa


Photobucket

8 comments:

::NureeN:: said...

gram la tgk pipi medina. nk cubit2...
bambam.. sihat kamooo

Lily@MamaZaraZareef said...

bestnye berbuka puasa ramai2 ngan family..meriah...so sweet gmbar aida ngan anak2 tuh..^_^

NM03 said...

Ya Allah medina, kenapa comei bangat ni.........

Zaila Mohamad said...

memang geram sungguh tengok Medina, montelsssss

kayyana said...

alahai medina..comel btul la awak ni. bam bam plak tuh..geramnyer tgk.. hehehehe.. ksian aqil kan dah jatuh..tulah kan mummy suwuh dok diam diam jaga adik.. hihihi..

Brader Osem said...

how was the food there..is it good??

Brader Osem said...

How the food in Kinrara Golf.. is it good.. im goin there next week... pls comment, thanks (>_<)

~MommyAida~ said...

Brader Osem :main dish not so good!for me is not tasteful..but u can get more variety of fud there in fact side dishes or desert is more tasteful and delicious..esp on their nasi goreng n mee goreng..got pecal,rojak,kmbing bakar,salad and so many of fud!u shud try it..dun b afraid bcoz its still value for money!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget