Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jul 22, 2013

Sabtu - Iftar at Asmara Penchala

Assalammualaikum..

Alhamdulillah..seperti dirancang, family saya dan geng Futsal telah mengadakan majlis Iftar yang bertempat di Asmara Penchala,Sg Penchala..

Tapi sebelum sampai waktu yang dijanjikan iaitu pukul 6 petang, kami telah melakukan window shopping di sekitar D'curve,Ikano..Just cuci -cuci mata di samping survey baju2 Aqil n Medina kat Padini Concept Store..(Harga lebih kurang H&M je..)hihihi.. ***hari Jumaat ni!!jom shopping!!hihihi

Sebelum tu..klik klik gambar kat Ikano dulu..








Ok..bila semua dah sampai kat area Sg Penchala tu, kami pun mula masuk dan menunggu waktu berbuka..



Makanan yang umphhh..
Nasi goreng cina
Udang sambal
Ayam masak lemak cili api
Sup tulang


Tom Yam Seafood
Nasi Putih
Daging masak itam
Telur rebus sambal
SPagheti pon ade tau!sedapp


Ulam ulaman..kerabu mangga..


Pecal!


Desert..


Kambing Golek..

Makanan yang takde dalam gambar yakni di station lain adalah..
Mee hoon Goreng (panas)
Kuay teaw Goreng
Ayam Goreng berempah
Nasi Lemak
Mee Kari
Karipap goreng panas
Popia..

Air:
Jagung
Plum
Sirap Selasih
Zam Zam

Dan macam2 lagi..Sedap n sampai tak muat perut..sampai perut saya memulas sebab makan banyak sangat..hahahha..

Price :
RM49.50 seorang (termasuk tax)


Gambar blur



Aktiviti sembang dan mengenakan orang


hall ni ade air cond and kat dalam bilik besar..so sangat selesa buat kami yang beranak kecik ni...hihihi





Ade live band yang akan pergi ke setiap station


Kiddos activities..


Iqy,Aqil n Sofea


Aqil kena gosip dengan Sofea ni tau..hihi


Comel kan diorang!!hihihi


Photobucket

4 comments:

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Comel sgt..hehehe
mesti best dapat berbuka ramai2 kan.. ;p

Suliana said...

belum buka luar lagi. rasanya tak kot.. kelam kabut sikit kalau kita buka luar :-) tapi varity of food tu mmg blh tergoleklah lepas mkn :-)

aTieYusof Family said...

seronoknya berbuka beramai2..
sy tak berkesempatan lag nak iftar beramai2...makanan pun semuanya nmpk mables.. Aqil Medina suka lah..ramai kawan ye...:)

MaMa Rey said...

comelnya budak bertiga tu..:)..

fuh memang umphh lah makanan2 dia...semuanya menyelerakan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget