Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jul 25, 2013

25.07.13 - 6 Months old Medina Amani

25.07.13-

Alhamdulillah..genap 6 bulan usia Puteri kesayangan saya..

Dah boleh start solid food!!

Tapi mommy tak prepare ape pon lagi..

Huhuhu..

Ingat nak tunggu time saya cuti..

Jumaat (esok) saya cuti..tapi nak pegi Shopping pulak..tunggu Sabtu la..

Tak sabar nak bagi Medina makan..mesti dia pelik..

1st Puree haruslah Apple!!

Yeay..tak sabar nak blend bagi hancur itu Apple..

nantikan reaksi Medina with her 1 st solid food ye..

Milestone:
- Dah angkat bontot n seluruh badan merangkak..(tapi belum make a move je lagi)
- sekarang dah kurus sikit..makan..berak..makan..berak..tak lama lagi je la tu kot merangkak..
- Pandai senyum..gelak..n bubbling..
- dah mula naik walker n round-round rumah
- Gigi tiada lagi.


Abg Aqil yang rajin tolak adik dia ..depan-dapur-depan-dapur...


Murah senyuman..itulah Medina Amani...




Photobucket

4 comments:

Cik Cammy Lia said...

wahhh mesti xsbr je kn nk bg ank pertama kali mkn..sy pon xsbr gk..tp dlm x sbr tu pening gk nt xreti nak sedia mknn cmne huhu

::NureeN:: said...

geram tau.. tgk madina.. byk2 kali msk blog ni tgk madina, geram nk cubit pipi dia, hehe

kayyana said...

eh? medina br 6 bulan eyh.. takpe.. pelan pelan makan yer.. comel btul la die senyum..rasa nak cubit je pipi die tuh.hihi

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Comel medina...
Moga media terus membesar dengan sihat bagai juara..^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget