Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jul 10, 2013

Cukur rambut Medina buat pertama kali

Assalammualaikum

Selamat Hari Rabu

Selamat Berpuasa semua!!

aktiviti hari Ahad lepas..saya dengan beraninya menggondolkan rambut Medina yang tak pernah cukur since dia lahir..

sebab ..dia mmg  lahir takde rambut!huhuhu

So untuk menggalakkan pertumbuhan rambut Medina dengan cepat..maka saya pun nekad..



Before gondolkan


Half way to go..Dia sangat tak reti duduk diam tau..



Dia dah boring


Tak bersih lagi..


Bersih dah sikit..itupun dia dh cranky sgt nk tido..huhu


Sambung petang tu jugak..bersih lah sikit kan..

Yeay!Medina dah botak!!

Kalau ikut sejarah abg Aqil dulu..age mcm ni mmg takde rambut..smpailah setahun lebih baru rambut akn tumbuh dengan pesatnya..klo begitu kesiannya awak Medina..Babygirl botak..hihihi


Photobucket

12 comments:

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Ala ciannya dia dh botak..tp xpe Medina ttp comey yer syg.. ;p

adrianna syaz said...

Comeynya medina..knapa buat muka cmtu..x suka botak eh..hehe :D

LiLy @ MaMaQiStInA said...

walaupun botak tetap comel... ^^

Norhasniza Khalid said...

cekci lah dia dah botak... hihi

::NureeN:: said...

ooo.. g2 ker
masa kuaq dlu seurat pon x der..
mmm... so pas cukur ni brapa lama rambut akan naik blk?

~MommyAida~ said...

Mrs:thank u dear

Adrianna:dia nk tido dh time tu..huhuhu

Lily:thank u auntie

As:hihihi

Nureen:ade jugak rambut..tp sikit je..hihih..lepas cukur ni kena cukur lagi..baru cepat sikit tumbuhnya..

SSulieana said...

medina tomei2 sgt...mmmuahhh!!!

Lily@MamaZaraZareef said...

jarang tgk bby lahir takde rmbut..slalu tgk lebat jek..hehehe..tkpelah..dah cukur ni moga2 cpt tumbuh rmbut medina k..aida cukurkan sndiri ker.pndainye..kalau akak kompen tk berani..=p

IDAZS said...

Sofea dulu terus botakkan.. rambut dalam perut dah lebat, sekarang pun tumbuh dengan lebatnya juga..

kalau zarin jenis rambut sikit, hamper setahun juga barula lebat rambutnya. hihihihhi..

cutenya gambar medina yang last tu.. hihihihih..

takpe, botak tu sexy..nanti pakai headband :)

Cik Cammy Lia said...

amboi tgn dia..smpt aje posing tgh nangis hehehe

NM02 said...

anak yang baru dilahirkan mmg harus cukur rambut sebab rambut yang didalam perut adalah rambut yg tak elok.


alahai... comeinye dia posing tongkat dagu ngupe itu. hehehe

kayyana said...

hihihi.. comelnye tgk muke die.. mmg ngantuk sgt la tuh.. hihihi... anak yana pun takde rambut sgt.. 3 tahun kami tggu rambut die tak lebat jugak.. cuma panjang je.. last last trim je lah..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget