Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jul 4, 2013

Baru Balik Dari Nanning,China - Banyakk nak ceritaaaa!!!

Assalammualaikum..

Wahh lamanya tak update..

terlalu banyak nak cerita..terlalu banyak yang ingin di kongsi..Hopefully by this week saya akan cerita habis lah kan..kalo tak, tertinggal terus cerita yang best!confirm..macam cuti-cuti ke Bandung 2011 dulu..terus hilang dari diary ni bila kesibukan sangat mencemburui kelapangan..huhuhu..

So saya hutang story tentang:

- Medina warded at SDMC (sambungan..)
- Beli Baby Carrier Medina
- Dapat Fridge Magnet dari Kak Lily (Cantik amat!!)
- Saya dapat kerja baru.. (Alhamdulillah)
- Bercuti ke Nanning Part I
- Bercuti ke Nanning Part II

Dah tu je kot..

Aduii..nak humban semua gambar tu yang bercinta sangat!!kuikuikui..

semoga saya akan kembali rajin!!

jom blogwalking dulu!!


Layan gambar pembakar semangat dulu k....hikhikhik...












Till Then..


Photobucket

3 comments:

Amanda Suria said...

Seronoknya jln jauh. ...

Zaila Mohamad said...

bestnya! terus rasa macam nak g juga *korek tabung* haha

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Bestnyeee...Cantik2 tempat tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget