Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Feb 21, 2011

Mommy-26th Birthday!!

Entry dah basi sgt dah sebenarnya but still nak post kt sini gakk..hikhikhik
Birthday kali ni best sgt pasal banyak dapat benda free...SOGO+Jusco..hurmmm best kan...SOGO bg ape?awk bleh refer entry ni then JUSCO plak bg satu buku discount..dalam buku tu ade macam-macam yang free tp bukan barangan Jusco la tau..ade la 10% BR pny cake+Free RM 3 for BR ice cream..yummy la gak..tapi tak pernah pg lg..takde masa..huhuhu..tp nak kena pg gak before 28th february..expiry date..Lain-lain discount adela Banana Split at Johnnys n macam-macam lagi..(tak ingat sgt but bila tak ingat tu tak bleh guna sgt la kan)...huhuhu...

n d most important voucher yg saya dapat adalah...Voucher Kenny ROgers!!Which kita kena beli 2 sets quarter chicken dan free another one set..so we all terus shoot to KR after dapat voucher tu..mkn free la katakan..hukhukhuk..so here are the pics...Dann.... termasukla sekali gambar budak botak yang sgt gedik+mengada...
hey!Attention Please!!
(macam tula dia akn cakap-kalo Aqil boleh cakap!)huhuhu


So ini watak utama kita pada hari ni..Nak tau tak..masuk-masuk KR je terus merengek..tak tau dia nak ape..takmo duduk kt baby chair langsung..tapi M&D buat tak reti je..sampaikan Aqil boleh cubit orang yg amik order kitorang tu!!budak tu pun ape lagi..terjerit sakit la..uishhh..dahsyat btol budak ni...


Uwaaaaa...eeeeengeeeee...Tu jela..asalkan keluar suara...

Pak Lang Owm dia pon geram agaknya..kita tumbuk muka Aqilllll...

HUrmmmmm....

Lihatlah wajah gedikk saya...

Mata pon dah berair konon-konon menangis..yg sebenarnya ngada-ngada je...tengok tu boleh senyum jugak...


Semua memerhatikan budak botak ini...
Pak Lang Owm n Pak Mizi

Mommy And Daddy Aqil

Aqil Jauhari..

Muffins...

Dellicious nyaaaa....

tp mommy lagi suka yg ni..Black Paper Sauce!!

Daddy mkn penuh khusyuk!!

Pak Mizi pon kelaparan jugakk..

Pak Lang Owm still ckp2 lagi...

Aqil dah tak ketahuan...bg mkn semua buang...huhuhu...

Duduk sini baru bahagia..Aqil tinggal sini la yer...

D End...



***1801011..Daddy buat surprise jugak!!bli half kg cake n buat surprise kt rumah Atuk Aqil..Mommy dah bajet dah bile tetiba daddy suruh dtg sana..Bukak pintu je terus depa nyanyi..'Happy Birthday!!!"thanks all!!!

Photobucket

9 comments:

mr & mrs cheti said...

hahaha...scary dowh igt date ni...aku terawal 10 hari wish kat ko...=)...ops!!

munna said...

happy belated birthday buat mommy Aqil...

bilalah kak munna nak makan KR... teringin lah pulak...

Edura Hanum said...

anum makan ayam tue xabis..rugi memang sangat rugi.yg abis makan desert dan air.hehehehehhee

sis.aqil dah pandai pose yek
pandang kamera dah tau nak senyum nmpk gigi.comei

MommyAqil said...

mus:hikhikhik..besala tu babe..tu tandanya ko still ingat giler-giler birthday aku walaupun terwish 10hr awl..hihihi...

MommyAqil said...

thank u kak munna..sedap jugak la KR ni tp kalo nak mkn selalu2 sgt tu xmampu la kak..mahai..hikhikhik..nanti ajakla anak-anak n abg mkn KR yer...

Suliana said...

hepi belated bday.. syokkan makan2. lapar la pulak ptg2 mcm ni.. hehe

Yasminhamid said...

happy belated birthday....

MommyAqil said...

anum..tula kalao tak abis mkn KR tu rs cm membazir sgt je kan..dah la mahai..tu yg akak juz share je dgn abg..

***anum..tu aksi gedik+ngada sebenarnya..huhuhu

MommyAqil said...

terima kasih sue..mmg lapar kan ptg2 ni..tu yg nk kna shoot balik n masak ni..hihihi..

Terima kasih kak min!!hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget