Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Feb 23, 2011

PhotoGediks Contest!!

Mood meng contest kan diri sudah mariiiiiiiiiiiii..kali ni nak join contest organize by MommyChumell...



Cumell kan banner dia..

So sesape nak join contest ni senang je..

~mesti menjadi follower kepada mumlittlemonster.blogspot.com.. ;)


~Buat entry tuk contest n upload banner di atas then link kan semula ke blog mommychomell
~sekeping gambar sahaja yang diwajibkan tau!!

~cerita serba ringkas ttg photo yang menjadi pilihan.. (konon da memenuhi ciri2 photogediks la..)

~Tag kan kepada 3 rakan anda yang tau ttg contest ni..

~Tinggalkan link penyertaan anda di komen di bwh entry photogediks contest by mommychomell...

***Saya Copy Paste je tau dr Blog Mommy Chomell tu..hihihi...senang je kan??

dan gambar yg ingin dipertaruhkan adalah
*

*

*

*

*

*

*

*

*

oh!!muka Aqil waktu ni sgt gedix !! time ni celebrate birthday Mommy pastu kan Aqil sgt cranky giler waktu ni..ngada-ngada!!..nak attention sajew!!sampaikan dia boleh cubit waiter yg ambik order waktu tu..uhhhh sungguh tidak patut!!huhuhu

so 3 rakan yg akan saya tag adalah

Sudi-sudi la join yer..adiah pon agak surprise n yg bestnya 10 pemenang bertuah tetap akan dapat saguhati..best kan.hihihi..Jom kawan-kawan join contest nii..

Tarikh tutup : 15 Mac 2011


Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget