Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Feb 8, 2011

Our 3rd Anniversary Celebration...

Alhamdulillah..dengan rahmatNya kami masih dikurniakan kebahagiaan sehingga ke saat ini..Ya..sudah tiga tahun usia perkahwinan ini dan semoga ALLAH sentiasa memberi kami rezeki yang halal dan hidup dalam suasana yang harmoni dan bahagia sentiasa..Amen...

To My Beloved Huby..
Terima kasih untuk segalanya..kesabaran Abg banyak mengajar bie untuk lebih bersabar macam abg jugakk..Semoga kita akan sentiasa begini dan kebahagiaan akan sentisa mnejadi milik kita..Amin..Love u n Aqil until Infinity timeessssssssssssss...

these our pic celebrations..At Bumbu Bali...just two of us and aqil ditinggalkan di rumah..hihihi..Actually time ni Mommy baru je discharge and kena juga celebrate sbb mommy dh tempah kek ni seminggu awal dah..n plg penting Daddy dah janji nak celebrate our special day for this year..So Janji kena tunaikan jugak kan walau pun agak kelam kabut sbb mommy discharge around 8pm...dari Subang terus amik aqil kt rumah FIL n pukul 9.30pm baru boleh keluar balik after pujuk2 and sorok2 aqil..SO that dia tak nampak daddy n mommy dia nak keluar..hihihi...but back after from our romantic dinner tgk aqil ok..tak nangis pon..Dia cam faham Mommy n Daddy dia pegi celbrate their special days..huhuhu..

so here are the piccas..Lets Enjoy!!

Nice Place..(pandai Daddy pilih)


Daddy asik buat muka series je..huhuhu...

Our CupCake..Cantik tak...


Taken by ourself...

Our romantic dinner..


Senyum la sikit daddy!!

Makanan yg heaven!!one plate ni RM 33 only..macam2 ada..tapi sayangnya..Mommy tak lalu nak mkn waktu ni yerla org br kuar wad mmg belom ade selera  lgi nampaknya..huhuhu..rugiii...

Batang serai di salut dengan telur..nyum nyum..

Our desert..hurmm sedapp...

Add caption



Hold my name..

Photobucket

2 comments:

MaMaNuRiN said...

mommy,

CONGRATULATIONS!!!

mama pun baru celebrate anniversary yang ke 8 on 1st. Feblepas..hehehehe..moga kekal bahagia hingga akhir hayat.

MommyAqil said...

thanks mama..anniversary kita samela..Mommy pny anni pon 1 feb gak..hihihi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget