Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Feb 10, 2011

kisah syahdu di malam tadi..

ENtahla..kali ni pny PMS sgt worst..geram pulak kalo diingat-ingatkan balik..hurmmm..
Malam tadi punya cerita...
Aqil sekarang quite menjadi-jadi skit perangai dia..maybe dia tgh membesar kut..Mungkin..
And saya tak pernah halang kalo dia nak mengaktifkan diri sbb mungkin baik untuk budak-bdak yang tgh membesar..

So Malam tadi kami pon berkumpul seisi keluarga kt depan tv layan Hindustan..(Daddy current addiction)huuu..So Aqil sgt pantang kalo orang lain tgk Tv n tak layan dia main..Dia pon start attract our attention..DIa main panjat2 la, pijak badan orang main himpap2..then setelah minum susu n nak tido..dia still nak main lagi paahal mommy dah tertido pon waktu tu tapi kekadang terjaga bila aqil pijak belakang mommy tanpa rasa bersalah..Menjerit gak la bila dia berbuat sesuka hati...

Seklai tu Daddy pujuk untuk baring dan ti do diantara M&D..sekali tu sedang Mommy terlena sekejap..Aqil boleh landing and hantukkan kepala dia dekat mulut mommy..Mommy pon ape lagi terkejut and ter nangis sambil tak sengaja ter pukul kepala aqil..HUuuuuuuuuuuuuuuhuhhhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..
So bergempita la tangisan Mommy and Aqil..Sumpah..Bukan Mommy sengaja nangis tapi ternangis..n bila ternangis tu, maknanya memang sakit la kan..huuuhuuuu..aqil pon menangisla dgn kuat sebab mommy ter pukul kepala dia (reflex mungkin) dan dia pon sedih sbb mommy nangis..Daddy pon peluk n bawak aqil jauh dari mommy sbb mommy dah pukul aqil..huuuuu..mommy pon tak tahan sakit lagi, Mommy pukul daddy pulak...huhuhuhu..mmg effect sgt kuat,tu yg tak tahan nk pukul semua benda..

Mommy tak abis nangis lagi sebab sambung nangis menyesal sebab pukul kepala Aqil tadi..tersedu-sedu sedih..Aqil pon ikot sedih jugak..dia dtg balik kt mommy n pujuk mommy..dia cium..dia peluk kepala mommy..Oh touchingnya!!Sedih...lagila mommy tersedu-sedu nangis terharu sbb Aqil sangat penyayang..dia kalo boleh taknak tgk mommy dia sedih...then..Daddy pon ajak naik atas tido and keadaan kembali tenang...Ouh..Aqil ku sayang...


Photobucket

2 comments:

Yasminhamid said...

budak yang sedang membesar memang aktif. anak saya pun sama.. kadang2 memang ter....

MommyAqil said...

tula kan kak..pastu kita yang akan menyesal sendiri..huhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget