Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Feb 11, 2011

Mrs. Zach's First Give-Away : Free Photoshoot Uols!

Apabila sifat camwhore wujud dlm diri ini maka harusla give away ini disertai dengan excited sekali!!hihihihi..
Again suke sgt join give away or any contests walaupun tak pernah menang sekali pon!!hahahaah...tapi ape salahnya sesekali kita cuba nasib kan..

Dis time..nak Join contest ni 'Mrs. Zach's First Give-Away : Free Photoshoot Uols!'..
Hadiah??sgt menarik uolssssss...sila baca banner yang kiut ini..


bESTnYaAAA KAN kalau dapat menang give away ni..mula lah berangan sendirik..hihihi..Ape-apepun..sesape nak join contest ni sila ke Blog Mrs Zach ok..Kat sana T&C suma dah stated...

Nak join contest ni kena
Jadi Follower Mrs Zach
Kena lengkapkan slogan
'saya nak menang mrs zach's first give away kerana.....(tidak lebih 200 patah perkataan)'
Kena hebahkan pasal give away ni kt blog memasing..
Then tinggalkan jejak...


"Saya nak menang Mrs Zach's First Give Away Kerana Saya sangat teruja untuk mengabadikan setiap momentos yang di lalui bersama suami dan anak tercinta.Dah lama sungguh mencari masa dan peluang untuk meng capture sebuah picture yang sgt menarik dan tercantik untuk menghiasi ruang khas home sweet home kami and now Mrs Zach telah membuka peluang ini.Pastinya Peluang ini harus direbut!!!!" 

hihihihi

Senang je kan Uolsss...Jom JOin!!!!

Closing Date: 20th Feb 2011


 Photobucket

2 comments:

mrs zach said...

thanks mommyaqil sbb join. ye..bukan selalu kite buat jariah utk bahagia dan buat org lain senym kan. plus..boleh bantu sy utk tambah portfolio. hehehe. tunggu result nanti ye mommyaqil. ada rzki..kite jumpe. leh kiss2 aqil. hehehe

MommyAqil said...

thanks Mrs Zach coz sudi drop by here...Dan terima kasih banyak2 kerna sudi meng ilhamkan give away yg sgt menarik!!

***tak sabar nak tau result!!hope to see u soon!!if ade rezeki to win this giveaway!!hihihi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget