Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jan 18, 2011

BIrthday gift From KL SOGO!!

Dalam kelam kabut baru sampai Opis..Saya pn Log in la FB dulu..So agak banyak Notifications yg saya dapat..dan sangat berterima kasih di atas segala Ingatan oleh kawan-kawan saya...

"Happy Birthday Aida"
(Even sekarang pon (4.40pm) masih tak menang tangan melayani setiap wish yg dtg)..

ALhamdulillah...

Sekali tu,ade kawan saya wish birthday dan berbunyi sebegini...
memula saya fikir..hummm Jauh kot SOGO-Bkt Jalil...Malas la nk pg...lagipon tinggal sorang je hr ni..

Lepas tu..tak sampai 5 minit saya pikir balik..saya pon dengan tekad di hati tuk rebut jugak hadiah n peluang yg ade...
Dengan hati yg penuh semangat untuk mendapatkan Voucher RM 200.00,saya pon memandu laju ke SOGO KL..
Eh..eh..eh.. dah sampai KL la..mcm tak percaya je..hukhukhuk...

Muka Mommy yg semangat sangat nak pg amik SOGO gift..heheheh..


Tak sampai 20 Mins sy drive..(agk Laju gk sbnrnya)..saya pon sampai la kt Parking Sogo tersebut..
hati ade gak berdetik.."huish..jauh aku berjalan ni, buatnya tak dapat, dapat penat je, nak shopping bodo2 pn,duit tak cukup"-Al maklum la...tengah2 bulan..dah kering..Takpela..pegi je..Tawakal n berserah kepada ALLAH..

Sampai depan pintu SOGO tu tgk2 tak bukak lagi..Depa akn bukak pukul 10 pg..sekarang baru 9.45..oh ade mase lagi..saya pon dah terpacak la siap2 kt depan pintu SOGO tu..(semangat punya pasal la kan) hikss..
Dah nak dekat pukul 10 tu,org dah makin ramai kt belakang saya (saya diri depan sekali tau)...dah pukul 10,kami semua ni cepat2 la masuk...bayangkan nak masuk dalam lift pn saya hampir tersepit sebab diorang semua ni berebut..huhuhu...

Sampai tingkat 7,keluar je lift, ramai orang berpusu-pusu ke Customer Service...Nak dekat sampai, lagi la klimaks sebab diorang dah start lari-lari..oh!!ini tak boleh jadi ni..saya pon dengan wedges setinggi 5inch, pon berlari jugak!!ahahahah...semangat kot...

Akhirnya,saya dapat no 2 yg terawal dan dapatla gift ni...

SOGO Voucher Rm 200.00
Gift Bag (red colour)
Wine glasses (in a box)

Alhamdulillah..ini semua izin dari Allah dan rezeki dariNya juga...Saya bersyukur yg amat sangat..

Hari Lahir kali ni paling bermakna sekali sebab saya tak pernah rasa sebetuah ini..huhuhu...
Terima Kasih KL Sogo!!Love u laa....


****Daddy tak tau pon Mommy pegi SOGO dlm keadaan tergesa-gesa itu..Kalo dia tau intention Mommy tu, COnfirm dia tak bagi pegi...hihihihi...Balik lunch tadi, pegi la bagitau..Mula-mula dia cam marah gak..tapi Mommy dah sound awl2.."abg..hari ni, hari jadi bie kan..Abg tak bleh marah tau!!Jgn marah k"hihihihi...pastu dia tak marah pon bila tgk voucher tu pn dia rasa cam nk suruh Mommy belanja dia jugak..!!kikikik...Photobucket

2 comments:

MaMaNuRiN said...

wakakakaak mommy ni boleh tahan yerk!! kelakar pun ada la mommy ni but anyway and anyhow CONGRATULATIONS!!

MommyAqil said...

hihihi..thank yu MamaNurin!!Love u la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget