Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Feb 22, 2011

Semuanya Datang Serentak!!

Semalam agak kelam kabut jugak after dapat call dari huby yg mengatakan loan nk beli kereta dah lulus n InsyaALLAH jumaat ni dapatla huby kereta Idaman..hiksss....

Dan..Ini bermakna saya terpaksa telan segala kepahitan untuk tidak bershopping lagiiiiiiiiii..uhuk...

Sedih ya amat!!sebab saya sukakan Shopping tapi bile dah tak dapat berbuat demikian,maka hati saya sayu dan sendu..
(buat ayat sedih lelebih nampak)...

Nasibla kan...dia macam ade cost lepas gak la..kita dapat satu terpaksa lepaskan yang lain..So kena dan kena terima hakikat jugak!!uhukkk..
(ape masalahnya..shopping je babe bukan kena jual rumah pon!!ahahahah..apa daaa...)

Mulai saat dan ketika ini Mommy Aqil dilarang sama sekali untuk mengeluarkan duit dengan bershopping yakni membeli barangan yang bukan keperluan!FAHAM??

Baik Tuan
hihihihi....Takpe..yang penting pengorbabnan ini adalah untuk sesuatu yang lebih baik...InsyaALLAH!!

DAN semalam jugak...we decided to have some kenduri tahlil+Doa selamat which will be held on after Isya' dis Saturday..OMG!!1st time nak buat kenduri yang akan menjemput 100 tetamu...Nervous jugak..takut terkurang n terlebih..seriessss....n takut pasal keputusanini dibuat di saat akhir..huhuhu...

Actually kenduri ni dh planned 5/2/11 which genap 3 tahun pemergian Arwah Mak ..tapi..memandangkan clash dengan kenduri kt Johor n CNY (org ramai balik kg) so postpone..the next week tu tak boleh..along saya takde..last week tak ter plan pon so jadilah dis week 26th February 2011..

hoooopeeeefully everything goes well n nothing problem will arise..
Saya import tukang masak dari Kajang (mak saya la..sapa lagi-mak saya masak yummy sungguhhhh!!)
dan beberapa assistants dari Kajang jugak!!(adik-adik n kakak n sepupu n makcik2 saya yang tersayang)...

Semoga semuanya berjalan lancar dan diredhai oleh ALLAH..Amin...


Photobucket

4 comments:

Edura Hanum said...

tuelah
kalau nak dapat suatu kena lepaskan suatu benda
aduhhh memang shoping kena kwl..pastu vacation pun kena jarang2
tue yang anum susah nak kwl sejak dah keja nie

MommyAqil said...

tula pasal..sedih kan bila terpaksa korbankan ke favourite an kita..ahahhaha..takpela pasrah jew...
uhukhuhukhuk..

halimatun said...

huhu..kena korban shopping??padan muka..boleh gitu??hehe.alah..2,3 bulan ms mula2 ambik tu memang terasa,nanti ok je..blh shopping mcm biasa gak..ada la rezeki tu nanti...

MommyAqil said...

tula pasal..ni cube utk fikir positif je..lama-lama adela rezeki kan atun..huhuh..mudah-mudahan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget