Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Feb 14, 2011

Our Home Sweet Home -Part 2

For Those yg follow cerita pindah saya hari tu..Here are the pics..Teratak kecil kami
Welcome To:
'Our Home Sweet Home'



Entrance n Classic Department..heheheh...

Living Hall as Modern Department

Dining Hall Again Classic Department..

Home Thatre Room..Kecik je..

Kitchen..tempat Mommy selalu bersilat dgn kuali n periuk..dan kadang-kadang bersilat dgn Aqil juga..hihihi...



Guest room..Biasa je..Tak mampu nak hias cencantik..hihihi...(selalunya atas katil ni la akan terhimpun kain baju yang baru lepas basuh)..heheheh...

ATAS:
Master Bedroom..(our room)
Bilik budak bujang yang tinggal dgn kami..
Aqil's room..(tak siap hias lagi..tak cukup bajet lagi...heheheh)
Long n small hall...(computer+mini library)

Alhamdulillah..AKhirnya lengkap lah sudah perpindahan yang panjang dan hiasan rumah yang termampu oleh kami..Ini semua rezeki dariNya..Alhamduillah..Hopefully selepas ni kami tidak akan perlu pindah lagi even ini bukan rumah kami...tapi kami selesa di sini..Harapnya biarlah kami tinggal lebih lama di sini..

Rumah sebelum ni (Atas nama FIL)..Sama concept tapi cuma ade 3bilik tidur n 2 bilik air..Single storey..

Rumah sekarang (atas nama Mak Tiri huby)..5 bedrooms + 4 Toilets...single storey yg telah diubahsuai kepada double storey..huhuhu..

Rumah (atas nama Huby)..sewa kepada orang.. 
Photobucket

4 comments:

munna said...

suka konsep utk living hall tu.. best warna hitam dan merah

MommyAqil said...

tima kasih kak munna..itu je yg termampu nk hias ikot impian kitorang..hihihi...

ieda said...

uit...ada seseorang kat rak tv tu!!!
salam perkenalan.

MommyAqil said...

hihihi..mmg itu budak suka memunggah..huhuhu...Salam perkenalan jugak ieda..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget