Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Feb 24, 2011

Orang akan pelik bila Mommy and Daddy jln2 kt public dgn begitu M.e.s.r.a

Kadang-kadang Malaysians ni pelik sangat..Cepat buat conclusion yang bukan-bukan..hurmmm series!!

Kelmarin..After balik kerja,Daddy fetch Mommy and we all terus ke MidValley without ambik Aqil dulu..Meaning that we all just jalan berdua je la..Daddy insists nak beli Ikan kt Pet World..So before beli ikan tu, we all pg la makan kt Food Junction yang kt sebelah PetWOrld tu..pastu..bila jalan-jalan nak naik kat atas and bila dah abis mkn n turun balik ke bawah (sebab daddy nak isap rokok-isap rokok je tau mamat ni..huhuhu..)...We all pon jalan-jalan la secara semulajadi..(What ?semulajadi??)Iye!!semulajadi as Huby n Wifey...kejap pegang tangan..kejap paut lengan..bila kat escalator Daddy kt bawah MOmmy kat ats sikit, Mommy sandar kt daddy...AND....

Orang akan pelik!!!

Bila pandang org tu sgt la serong!!!

Series!!

sampai kan kadang-kadang tu mcam kita ade buat salah...

Hurmmm...actually benda ni dah perasan lama dah!!bila kekadang Aqil didukung oleh orang lain and jalan belakang sikit dari we all mesti Orang akan pandang tak boleh blah..bukan buat salah sangat pON!!We all dah kahwin la UOLSSSS...hummmm..diorang ni bajet cm kitorang ni cam mude sangatttttt (walaupun memang daddy nampak mcm budak baru 18tahun...-haaa kan Daddy dah perasan walaupon mommy cuba utk tidak mengaku!!hihihi)

But then..bila dengan Aqil..barulah diorang terpaksa admit yg weall dah kahwin walaupon susah nak percaya..mesti diorang ni bajet weall ni kahwin muda..(walaupon tak muda sangat la...weall kawen umur 23/24 thn..takdela mude sgt instead of mak n abah mommy kawen 21 thn-itu org dulu la mommy!!eh..tak sama ke??) huhuhuh...So what??tak buat salah pon and weall dah tentu-tentu halal dan sukahati we all la nak buat ape pon asalkan tak menjengkelkan org lain...

Bila Mommy & Daddy tolak stroller Aqil pon diorang susah nak percaya yang Weall dah ade anak!!Series..pelik kan bila ade lagi manusia yang berfikiran cetek dan susah nak terima kenyataan yang Weall dah 26 n 27 tahun pon!!bukan muda lagi nyahhhh..hikhikhik....

Dan Semalam...Weall pg main bowling..after amik kasut M&D pon sampai kat lane weall dulu Instead of Mizi,owm n Aqil (yg agak lembs sket..uuupppssss..Aqil tak lembs tau..org yg dokong dia yg lembs ..hikhikhik...)...Sebelah lane weall ni ade satu couple n mungkin dah kahwin n tgk mcm gaya dah kahwin la kan..Arghh tak kisah sgt la tu..Ade aku kesahhh???Mak Tak kesah Pon!!!!

TAPI...............

Bila M&D sampai n terus duduk je..perempuan tu pandang slack and cam tak puas hati..tak tau kenapa..padahal kitorang takde buat pape yang menjengkelkan pon!!Dia cam tak suka yang we all ni berjiran dengan dia..Hurmm..TK Tau purpose dia yang mcm jealous..TAK TAU la sebab takut I Nak ngorat huby dia ke..Tak tau la dia jealous tgk weall trendy sgt ke..TAK TAU!!!tapi muka cam toya gak la..hurmm pelik kan..but we all buat tak reti je..Sekali tu..Budak botak kesayangan Weall pon sampai....Terus berubah wajah si perempuan ni tadi..terus tiada riak-riak kerisauan yang timbul...HUrmmmmmmmmmmmm macam-macam!!so korang buat jela conclusion sendiri dengan pe'el orang-orang sebegini..kekadang meluat gak sebab orang awl2 dah judge kita ni yang bukan2!!huh...

Arghh..Dahla kan..tak payah layan orang-orang yg mcm ni..BUAT tak Reti SUdehhhh...Jom LAyan gambar-gambar Aqil ber bowling kan diri semalam...



main golek-golek ball w Pak Lang Owm..

SIla Bagi Aksi mengancam sikit Qil...Hurmmm macam nak nyanyi lagu Negaraku je...

Golek ball lagiiiii....

eyyyyyyyyyyyyyyyyy.....

Ade hati nak angkat ball nampak!!

Aqil loves camera la Mommy!!!

Aqil w Mommy yg bertudung penyekkk..(mommy hates dis Inner...Takmo pakai Inner awning laghiii)))

Hai cameraaaa....


***Ape-apepun WE dun Care what people says...They have their rights to say anything about us!!Yang penting We All bahagia!!
****kengkadang best gak bila orang bajet Weall cam tak kahwin lagi even pada hakikat nya weall dah ade anak sorang UOLSSs.....(terima kasih kepada semua yang membuatkan weallss terasa muda remaja...hihkhikhikhik)
Photobucket

6 comments:

MummyEcha said...

anggap muda tu okay...but bila buat muka tu yang sangat2 menyampah...kekadang ada masa kita nak berdua2an.Peel org kita selalu macam tu...sabo jer la..

MommyAqil said...

a'ah kan mummyecha..Menyampah I!!takyah nk dengki2 kt org lain pon dah kira ok..uhuk!

Yasminhamid said...

abaikan jer la... yang penting kita tau kita dah kawin...yang diorang tu apsal tak nak loving2 walaupun da kawin kan???ingnom

MommyAqil said...

Kan kak min??buat menyirap orang je..(tp mommyAqil cool..uhuk!)hihihi...YG penting kita bahagia dunia akhirat..amin..

munna said...

ni pasal mama dan papa aqil awet muda lah ni... meh bagi petua sikit...

MommyAqil said...

hikhikhik...mana ade awet muda sgt...Muka je muda tp umur dh tua dh ..hihihi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget