Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Dec 31, 2013

Weekend ~ Aqil demam panas ~

Actually dia demam since hari Jumaat lepas..

So pagi sabtu tu dia bangun tetiba terus datang kat saya cakap..

"mommy cuba rasa belakang Aqil"
"Panas"
"Panas kan?tu la Aqil dah cakap"

Bila masa dia cakap entah!

"Takpe..Mommy pergi work dulu,nanti kita pergi Klinik ye"

"Ok mommy"

Balik dari shopping hari tu,terus saya bersiap dan bawak Aqil ke Klinik..


Dan as usual..kalau sakit ke demam ke.. memang macam ni lah..

Taknak berenggang dan berpisah langsung!

Sampai klinik,terus masuk ubat bontot sebab demam Aqil tinggi sangat..Almost 40 celcius..

Lepas tu,dia rest dan rileks je..

Malam tu memang tak tido lena sangat pon sebab demam dia still tak turun..saya risau jugaklah kan sebab demam panas ni bahaya..still monitor dia pny suhu..

Pagi tu Alhamdulillah getting better but on n off..


They all taknak bangun lagi dan Daddy  n Aqil memang kena berpisah jauh sangat!sebab antibody daddy tak kuat senang dan mudah ter jangkit!



dah happy sikit..


Adik tak habis-habis nak masuk mulut..


Malam tu Mak n Abah saya datang nak melawat Aqil..Meriah jugak lah rumah saya sebab tetiba diorang beli durian dengan harga RM30.00 sahaja..dah lah durian yang melambak haq, memang puas gile dapat makan durian banyak macam tu..hehee


Rambutan pon ada!


Khusyuk melantak!

hehee..

Alhamdulillah malam tu Aqil dah kembali sihat dan badan dia pon dah tak panas..Alhamdulillah..





Photobucket

7 comments:

adrianna syaz said...

Comey muka bdk dmm..alhamdulillah aqil dah sihat..amboi..knduri durian sngguh ni.. ^_^

nurul husna said...

mmg risau je kan kalau anak x sihat...

msredcheesecake said...

alhamdulillah aqil da sihat... memborong doyan bestnya...

aTieYusof Family said...

Alhamdulilah! abg aqil dah sihat ye..risau jugak kan demam smpi 40 darjah. tinggi tu..
amboi , pesta durian plak tu..hihi

Lily@MamaZaraZareef said...

alhamdulilah dah baik demam aqil yek..tu medina comel gigi nk tumbuh keh asyik masuk brg dlm mulut..hihihihi

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Memang risau bila anak2 jatuh sakit..Alhamdulillah aQil dah sembuh..

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Sedap tue makan durian.. farah mmg teringin nk mkn durian jugak.. tp bila terkenangkan lps makan mesti akan sakit tonsil terus terbantut mk mkn...huhuhu.. mesti sedap kan aida.. :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget