Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Dec 18, 2013

Jualan Gudang HYTEX! 27-29 Dec 2013 - Dewan Kinrara (Depan Rumah kita Je!!!)


Excited ni!

Walaupun dah tau kat blog AANIE..

Tapi tetap nak war-war kan kat blog sendiri..

heheee..

Selalu Warehouse sale (baby thingy) kena naik kereta n beratur pepanjang..

Kali ni..JALAN KAKI JE!!

hehee..

Serious depan rumah saya je ni dan Dewan ni selalu Husband main Badminton kat sini..

Dan confirm Jumaat tu diorang tak boleh main kat sini! YEAYY!hehee




27-29 December 2013

Hytex Warehouse Sale

Prices from RM3

Brands Offered
Tenderly
Issue
Disney Baby
Disney
Baby Looney Tunes
Looney Tunes
Winnie the Pooh
Time : 10am to 6pm
Location (Tel 603 6273 2323)
Dewan Serbaguna Taman Kinrara
Jalan TK 1/1
Taman Kinrara Seksyen 1
Puchong
Organized by Hytex Garments Sdn Bhd

Tak sabar nyaa..nak borong baju bajan Medina lagi..

***Bloggers yang pergi nanti meh la singgah rumah Ai..hehee

Photobucket

7 comments:

SSulieana said...

bestnya aida boleh borong baju anak2 ni...tapi x tau kat mana...hehehe

Petak Bunga said...

dah borong minggu lepas kat rumah kita kat rawang..
tp x murah sgt lah dear..seluar dalam jer rm3 hukk..huk/.

aanie said...

betul2 depan umah ek? nanti kalo xde parking, kita parking kat umah aida je la...hehe...

tp x sure la dpt pegi ke x sb edd 30hb tu...huhu....

Lily@MamaZaraZareef said...

bestnye dekat ngan rumah..mmg rugi kalau tak pergi kan..lamat bershopping!!..=D

aTieYusof Family said...

Bestnya.. saya jeles lah Aida..haha...Happy shopping tau! :)

kayyana said...

bestnyer.. ai tak sempat nak g la aida.. byk benau aktivitinyer.

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Shopping lagi la.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget