Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Dec 16, 2013

Corat Coret Weekend ~ Cousin's Wedding!

Jumaat Half Day..

Sabtu on leave..

Cousins saya kawen on both side..side mak saya dan side abah saya..

Cousin Yang kawen ni,Cousin rapat dan saya dah berkampung kat kajang since hari Jumaat lagi..tp preparation nan ado pon saya tolong..huhuhu...just tolong-tolong prepare buat laksa je on Saturday morning tu..yang selainnya saya tak buat ape-ape pun!huhuhu..Sedih..Sebab tak dapat tolong sebab saya ada Medina.. (hahaha..Alasan!) Tapi seriously..tak menang tangan bile Medina dah taknak kat orang..bila Medina nak ikut je Mommy pergi mana..huh.. (sampai kan after three days, muscle saya injured dan sakit gile..sampai urat-urat pun timbul.. )

Bile wedding mereka berjalan serentak,maka kami pon terpaksa pergi Majlis Nikah cousin sebelah mak saya dulu untuk wakilkan mereka yang tak dapat pergi..Majlis nikah sebelah pagi..

Saya pergi pukul10.30 pagi ke Pandan Indah,dengan Angah saya dan anak-anak kami sebab kami dah wakilkan suami kami untuk menolong-nolong ape yang patut untuk wedding cousin sebelah Abah saya tu..TETAPI!!saya rasa itu yang terakhirla kot pergi kenduri tanpa Suami..ouh..letih mak tau..makan pon tak kenyang..penat tak usah cakaplah..dengan sorang nak gulaa..sorang meraba-raba..haih penat!!

So sampai kat Masjid Pandan Indah tu pun dah lewat sebab sesat barat..hahahha...majlis nikah pon dah selamat berlangsung on 10.20 pagi..tapi masih sempat lah jumpa semua adik beradik mak saya tu..mak saya je yang rasa ralat sebab tak sempat pergi sana..huhuhu..sedangkan adik dia dari Terengganu pun sempat sampai..huhuhu


Cousin saya Iwan n wife yang dah selamat menikah..

Semoga bahagia hingga ke Syurga





Cousin saya yang comell..hihihi..





Angah saya n Noly


Adik beradik mak saya..


Si tecik cekci..


Lepas tu terus ke Kajang balik untuk cousin saya yang comel lagi cute ni wedding..



Pelamin yang indah yang di buat khas oleh kakak n abg iparnya..













Pengantin yang sangat cantik!!

Kat sini tak banyak photo pon..sebab saya pon tak lama kat sini sebab ade next wedding kat jalan Klang Lama (huby's fren wedding!)

Bergegas ke sana..melepak..bersembang..dan terus balik balik ke Kajang n sampai kat Kajang pukul 5 ptg dan semuanya telah berakhir..huhuhu..



Ni plak gambar ketika cousin saya bernikah on Friday..









Pengantin tenggelam..hahaha..


inilah pengantin kita..comel kan..











kakak Pengantin yang depan sekali ni lah owner Minaz..Baju pengantin,Pelamin..semuanya done by her...



Majlis bertandang!!

Semua cantik-cantik kan baju-baju diorang..

Semuanya done by MINAZBOUTIQUESTUDIOS..

Baju pengantin n make up semuanya di design oleh kakak Pengantin a.k.a owner Minaz..

kalau nak kawen nak pakai baju cantik macam tu,sila lah ke MinazBoutiqueStudios tu ye..

Daaaa...





Photobucket

7 comments:

Mommy_Cha said...

seyes cantik baju pengantin.
belek punye belek teringat ehhh mcm dkt promo butik minaz tu jek.
sekali betul ni lah IG minazboutique tu.
hehehe.
:)
sgt cantik!
i very the like :)

Byzura Mj (By) said...

cantik deco pelamin.

Lily@MamaZaraZareef said...

mmg cantek2 baju pengantin..sukeee sgt ngan khemah pengantin tuh..very the meriah tau deco2 die..=D

norey said...

Cantikkk semuaaa...suka tgk ...btw yg ada anak kecil..mmg kena uruskan anak dulu....hehehehhe

aTieYusof Family said...

Memang cantik lah Aida.. baju sgt gojes..suka tengok.. seronok kan bila dpt berkumpul ramai2 di kenduri spt ni...:)

Zaila Mohamad said...

memey cantik! bertuahlah kalau ada kakak sendiri ada butik pelamin kahwin kan

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Semua memang cantik2!!! =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget