Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Dec 27, 2013

Cuci mata kat Hytex Warehouse Sale (Dewan Kinrara)

Tadi saya sempat cuci mata kat Hytex Warehouse Sale yang berlangsung pada hari ni (27/12/13-29/12/13)
Kat Dewan Kinrara..


Longgokan kat sini semuanya RM10.00

Kena rajin punggah!


Baju gantung-gantung ni range RM15-RM30


Seluar Toddler RM20.00


T-Shirt Adult n Toddler pun banyak!


Seluar Jeans Adult jenama Pooh RM15.00 sahaja..


Campuran skirt RM10-RM15


Wet Tissue pn ada..

Tapi tak sure berapa..



Feeding bottle RM8.00


T-shirt gigirl..RM5.00 sehelai..


Comey kan?

6-12 months..


Baju boys!

RM8.00 sehelai..



Set Pyjama RM15.00

RM12.00 pn ada..kena pandai pilih..

Hurm..so far..ok-ok je sales ni sebab tak banyak choice sangat..t-shirt,baju memang berlambak!
Tapi seluar takde pulak!
Yang set punya pulak limited sangat choice yang ada..

Haih..esok akan menelaah lagi dan borong terus!

Sesapa yang nak pergi still sempat lagi..

Jom Shopping!!
Photobucket

7 comments:

aTieYusof Family said...

Jeles lagi..haha..
adoi! sini bila lah nak ada jualan gudang ni??? huhu

nurul husna said...

cuci mata n cuci 'duit' skali la yer...hehehe...bestnya ada jualan mcmni

Sherwieyna Muzzawer said...

wah bestnyaaa!!! kalau ada harga murah-murah macam ni memang suka sangat. rasa macam nak borong je..hehehe

msredcheesecake said...

Murah2 nya.... Suka suka....

Anonymous said...

Tq for the info with pic. U mmg best

Petak Bunga said...

tu lah..
rasa macam mahal jugakkan.
mm
sy jumpa seluar dalm jer rm3.
hi

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Borong jgn x borong..=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget