Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Dec 10, 2013

Breakfast at Restoran Anis Putri - Gulai Kwah (Pantai Dalam)

Hari Ahad hari tu,tetiba dan after 6 months over kot, Daddy ajak pergi breakfast!

Amazing!

Hihihihih..

Selalunya..kalau hari Ahad,dah tengah hari baru bangun dan alangkah ruginya setengah hari..huhuhu


Kalau selfie,Mommy memang over!!


Teddy Bear Mommy!


bibik tangkap gambar,always fail!huhuhu





ok dah sampai..Kedai cek mek molek!


Abang still mengantuk!!

huarghhh!


Adik maintain !


Always a happy baby!



Daddy selepas makan..


Kedai ni selalu ramai orang sebab terkenal denganmasakan kelantan yang sedap-sedap dan banyak pilihan!


Dekorasi kedai yang cantik dan lauk-pauk melambak haq!

Walaupun untuk breakfast,still lauk pauk penuh terhidang!

laksam pon ada!

Nasi lemak pon ada..

Kuih muih pun ada termasuklah Akok!

hihihihi





Dan ini pulak, Dapur mereka which bangunan di sebelah restoran...

Kiranya kedai ni sangat well managed on their foods! but not the staff..

Staff tak cukup wei!

lepas tu jenis buat muka,ouh menyampah mak noks!


Dan ini pilihan saya!!

All the time favorite tau!

Ayam berempah dia super nyummy!!

Daddy makan ape?nasi berlauk dengan ulam-ulaman dan ayam berempah..

Aqil nasi suku ayam goreng pon suku..

Akok 5 pcs

Air milo ais 2 dan sirap limau 1..

Total: RM26.00

Oklah kan?tapi daddy kata MAHAL!

Apelah daddy ni..oklah tu..kenyang sampai petang ok!!

Seriously..

trylah singgah buat semua pencinta makanan kelantan ye!

Dangau Anis Putri Corner,
Jalan Pantai Dalam
GPS: 3.09294,101.669197

More info about this place boleh refer this BLOG too!

Photobucket

5 comments:

Petak Bunga said...

jalan2 hujung minggu nga family memang seronok..:)

aTieYusof Family said...

Seronoknya sarapan kat luar hujung minggu.. sedapnya nasi kerabu tu Aida..mmg peberet sy juga..hehe.
Medina juga still maintain senyum pagi2..hehe..

::NureeN:: said...

susah jgk klau staff x ckup, sure lmbt ckit kan :)
tp menu sedap buat org nak pegi jugak2 kan :)

Mommy_Cha said...

wauuu menyelerakan nampak nasik kerabu tu.
terus perot I lapo.
haish!

aanie said...

ahad pun bkk ye? nanti nak pegi la....:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget