Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Dec 17, 2013

Menjelang 2014 - Cuti ku dah pon bankrap sebelum waktunya

Al - kisah..

Sejak saya jadi permanent staff saya telah dianugerahi cuti sebanyak 10 hari sahaja! (sahaja k!)

Tetapi..memandangkan ade dua tiket AA yang telah saya ambil sebelum saya join company sekarang, maka saya isytiharkan..CUTI SAYA TELAH PON HABIS!

Sedih!!


  1. January - Plan nak ambil cuti on Medina's 1st Birthday! Kebetulan jatuh pada hari Sabtu..TAPI..need  to consider again sebab on CNY nanti (next week tu) company saya akan bercuti selama seminggu .. (so maybe celebrate Birthday Medina lambat sikit..)huhuhu.
  2. February - Tak plan nak ambil cuti since company pon dah bercuti on our 6th Anniversary! yeay..Hopefully ada Bonus!hihihih..Nak bercuti ke Mabul Island berdua sahaja!boley?Verangan!hahahahaaa
  3. March - Terpaksa ambil cuti sehari kot sebab cousin saya kahwin kat Terengganu!So memang wajib pergi...huhuhu..
  4. April - Bercuti ke Medan on Friday until Monday! (4D3N) ..3 hari cuti saya hangus!
  5. May - Tak plan nak bercuti langsung..
  6. June - Bercuti ke KK pulak.. from Tuesday until Friday ..4 hari cuti saya habis..
  7. July- Cuti Raya (mungkin seminggu kot..sebab Kedah's turn)
  8. August - Dec - Tak plan lagi
Haih..kira lah sendiri berapa NEGATIF cuti saya yang tinggal!sedih mak nok..ni semua gara-gara hari Sabtu tak cuti dan consider one day leave..haih huh..memang bankrap terus lah gayanya!

***Ni pun entah lepas ke tidak cuti-cuti saya ni..Boss tu dah la kedekut cuti!huhuhu..


Photobucket

4 comments:

Cik Cammy Lia said...

eh kedekutnye comp sis...10hari jer?? Bulan pon ada 12...ape daa.. agak2 ler.. xlogik lgsg huhu

~MommyAqilMedina~ said...

Kann..Kedekut gila..menyampahsss..

aTieYusof Family said...

hihi..kena sabar lah jawabnya ye Aida.. plan pun dah banyak kan, susah jg klu Sabtu keja..:)

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Wah dah siap plan cuti thn depan.. farah pn tgh dok plan jugak nie..=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget