Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Dec 16, 2013

Kurus sangat ke saya?

Entry perasan tak sudah..harap tak menyampah!hahahahah..

Okla..rentetan wedding cousin cousin saya semalam dan kelmarin..

Ramai yang tegur saya semakin kurus!

Eh iya ke?

Tak perasan pulak saya..

Sebab setahu saya,saya makan macam biasa..makan tetap on time..makan tetap yang coklat-coklat dan yang manis-manis!Nasi WAJIB!!hahahaa

Tapi ..TETAP semakin kurus!haih...

Mungkin..mungkin anak-anak semakin membesar kot..

ENTAH!

Sebab seingat saya time Aqil tengah membesar pon saya semakin mengurus!dan seterusnya kurus kering..TAK CANTIK - Hubby says..

But then..again..saya semakin mengurus..adoi!!hurm..tak tahu lah camana dah untuk tidak terus mengurus!hahahah..

Biarlah..asalkan hati bahagia..dan saya tak sakit!insyaALLAH..

1) Hubby cakap..sebab utama saya kurus sangatttt.. - Fully Breastfeed
2) Ada sedara jauh,merisik saya.." Dah kahwin ke belum?" "Dah ada anak dua dah makcik.." "Alaahaiii..melepas..-Uuppsss..
3) Bagi saya ..sebab saya semakin mengurus adalah kerana Husband saya yang terlalu RAJIN sangat! Sampaikan until now mandikan Medina pon TAK PERNAH!! - Hubby plak kata sepatutnya bagi credit kat dia ..sebab dia lah saya kurus! Chett...hahahah..

Semoga berat badan saya tetap maintain dan tak turun dan tak naik..Amin!!

***Time Aqil dulu berat badan saya pernah turun sampai 48kg je..time tu memang dah macam jerangkung!hahahahahhahah

Photobucket

8 comments:

Sherwieyna Muzzawer said...

Alaaa Takdelah kurus kering. nampak comel je. Mungkin salah satu punca kenapa kita cepat je kurus ni sebab bf kot. mana nak layan anak-anak lagi. tapi takpe janji kita tak sakit itu yang penting kan kann..hehe

Petak Bunga said...

tak mau kurus sgt..
tak gebu plk.. hu..hu

IDAZS said...

rasanya sebab BF kot dan kadar metabolisme tinggi..

norey said...

Aida mmg kuruss....

::NureeN:: said...

x per.. klau nureen suka kurus.. ni nk trunkan ckit bdn ni hehe...
klau ckp bab mandikan anak, bsh berak, bg mkn mmg byk nureen jerr... betol... masa anak sulung berat nureen cecah 46kg tau, masa anak 2nd ni la naik ckit hehee

Cik Puan Rara said...

best lah krus! myb genetic awak jugak kot.

aanie said...

best la kurus....sy ni x penah2 kurus...jeles tgk org kurus...

tp mmg btl..masa bf dulu, merasa la kurus kejap...tp pastu gemok balik...haha...

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Best la kurus aida.. farah nie bila tahun nak kurus tak tau la..azam nak kurus setiap tahun ada dalam list..tp berjayanya tak pun..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget