Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Dec 30, 2013

Borong Baju kat Hytex Warehouse Sale

Hari Sabtu lepas after work,saya bergegas ke Dewan Kinrara untuk sesi memborong baju bajan Medina after cuci mata on previous day..

Alhamdulillah orang sangat lah tak ramai dan saya boleh shopping sakan after anak2 saya tinggalkan kat rumah.. (Aqil demam! :'( )

Dan hasilnya..

Taraaa...


Yang ni baju bajan saya belikan untuk Kwn saya yang berada nun jauh di Melaka..

Dia kirim..

Hopefully dia suka dengan pilihan saya..hehee

Total semua ni? 

RM84.00 only..

Ada 5 sets baju siang..

1 set baju tidur

2 helai T-shirt gigirl..

Berbaloi!!


Dan ini tambahan baju bajan Medina sekali..

Ada je sama corak sebab tak banyak choice kan..huhuhu..

Total part saya pulak RM106.00

1 set Baju Tidur anak kakak saya..

5 set baju siang..

3 helai T-shirt 

2 helai seluar siang Aqil..

Lepas ni fokus kat Abang Aqil pny baju pulak since kat sini takde pilihan langsung untuk si abang..

Kesiann...huhuhu



Photobucket

8 comments:

Roha said...

hai mommy..wah banyaknya menyopping baju hehe:)cute2 baju gegel kan !:)geram menengoknya :D

aTieYusof Family said...

wahh! murah nya kan Aida..suka tgk, pandai Aida pilih..
klu utk boy, mmg kurang skit pilihan kan...huhu

Mar Mansor said...

cantik2..bestnye shopping camni..

msredcheesecake said...

seronok kalau sopping brg ank ni.... tak sedar penuh sebakul.... murah jugak yea

Mursyida said...

Betul sy pon da pegi tuk boy x byk pilihn..girl byk sgt... Nway sy ad jual sudu boon squirt ... Hrga rm40.. Berminat leh pm ya.. 017-5197774.. Shida

Lily@MamaZaraZareef said...

wahhh..meriah baju medina..suke3x..^_^

LiLy @ MaMaQiStInA said...

memang berbaloi2..Cantik2 & comel jer semua baju2 tu..

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Sakan aih shopping.. tpi berbaloi la sebab dpt beli dgn hrga yg berpatutan.. =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget