Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Dec 26, 2013

Preparation Aqil nak pergi School -Fees Smart Reader Kids 2014

Rentetan dari cerita hari Selasa..


Ber gedix sebab tunggu daddy lambat sangat bersiap..


Kami sampai di Smart Reader tepat jam 10.15 pagi selepas breakfast kat Gerai Jusoh..

Kedatangan kami di sambut oleh Principal SRK iaitu Puan Roshan..

Seperti biasa, senyuman memang tak lekang dari bibir dia dan saya as usual,sangat tak sabar nak dengar explanation dari dia lagi tentang everything..

(dengar banyak-banyak kali pon takpe sebab ini investment kot kan..Keputusan besar yang kitorang ambil untuk Aqil..so consideration n discussion adalah amat penting sekali)

So here is the details about the fees: (as per requested!)



Total yang kami bayar semalam RM1,305.00 (termasuk Jan'14 dan Dec'14 pny fees)

Bagi kami affordable jugak sebab semuanya inclusive esp on Uniform Set!

Dalam Uniform Set tu Aqil dapat:
T-Shirt   - 2 Helai
Seluar    - 2 helai (Boleh pilih n mixed out nak pilih seluar panjang ke seluar pendek..tapi kami prefer seluar panjang...tutup aurat sikit..hahahah)
Stokin   - 2 Pasang
Kasut    - 1 pasang
Bag Sekolah  - 1pc..

Semuanya Brand Smart Reader Kids!costly us RM115.00 only!

Bagi saya sangat berbaloi-baloi sebab kami dah tak payah pikir pape dah nak beli itu ini sebab semuanya SRK bagi..


Fitting kasut


Fitting baju


Aqil happy la jugak sebab banyak mainan kan..


Ade art class n Science jugak diajar nanti..






Luas


Berangan nak pergi sekolah dah..


Head to toe from Smart Reader Kids


Dan semalam pon dah pergi Jusco Sunway Pyramid beli stationeries pilihan Aqil n Daddy..


Daddy excited nak hantar anak pergi school..heheeee



Dan akhirnyaa..Lengkaplah sudah preparation untuk Aqil pergi School next week!

Dan bermula Khamis depan,bertukarlah Mommy seperti ROBOT di kala pagi..dan tak pasti lagi flow macamana..hopefully saya dapat adapt dengan Environment baru nanti.. (Environment!dahsat..hahah)

Ouh yaa..pasal Transportation,actually SRK ada provide jugak tapi huh..Feesnya..amik RM100 per month return..hurm..takpelah kot..baik mommy n DADDY bersusah payah hantar dan ambil dan baiklah meminta tolong sesiapa untuk mengambil Aqil nanti..InsyaALLAH semoga segalanya akan dipermudahkan..Amin!

Photobucket

10 comments:

aTieYusof Family said...

Kelengkapan dorang bagi semua, kira OK lah tu Aida..berbaloi..
wah! abg aqil dah ready nak sekolah..semangatnya dia.. moga semuanya berjln lancar nti Aida..mula2 mgkin kelam kabut skit kan, lelama nti OK lah..:)

Mama Safiy Arfan said...

wah baru pra skolah tp bayaran..kusss smgt..hahaha..

bestnye anak nak skolah da..excited2..ahaks

Fiqah said...

Mahal jugak sekarang. Zaman ammar nanti entah berape pulak..comel jer aqil pakai uniform

msredcheesecake said...

mahal juga... sy hantar ank sy tadikakemas je...hhee dekat ngan umah...

Mar Mansor said...

telan air liur tgk bill tu..

Mommy_Cha said...

olo.
comeynye siap kasut.
tapi mahal kan yuran nye.
aduh.
ni dah anak dua ni garuk kepala kuuuuuuuu!

Sylarius Yusof said...

Peh, bayarannya boleh tahan jugak tu. Tapi nak pendidikan berkualiti punya pasal, takpe la kan. Nak harapkan yang murah macam Tadika Kemas, kita yang parent ni pulak risau nanti.

~MommyAqilMedina~ said...

Sayang semua..yuran memang mahal..tapi sebenarnya semua sama je ..lebih kurang mahal..GA,Little Caliph,Real Kids..semuanya lebih kurang..huhuhu

alQasam said...

Sebulan berapa sis?

~MommyAqilMedina~ said...

AlQasam: Dear.sebulan RM295.00

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget