Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Dec 10, 2013

Siblings Moment - Dip n Dip E Curve

Entry makan-makan lagi..

Actually..saya memang teringin ya amat nak makan Dip n Dip ni sebab saya adalah PENCINTA CHOCOLATE!!

Sekali tu,semua adik beradik saya plan nak makan Dip n Dip yang famous ni Ahad lepas..

So saya pon teringin nak joint!

Cakap dengan Husb..dia taknak join sebab semua abang ipar saya pon tak ikut..huhuh..

Adui..susahnya..camana nak bawak Medina !Saya tak berani nak drive alone sebab jalan kat LDP tu agak merbahaya..plus saya asyik teringat je tempat kemalangan mendiang Chua Boon Huat tuh!.. (Haih..negative Thinking sungguh!)

So decided,taknak bawak Medina dan drive alone dengan Encik Aqil.. BFF ever n ever Mommy!










Gediks sangatt!!

Sampai e Curve pukul 4.30 ptg..lepas bertolak dari Puchong pukul 4ptg..

terus ke E curve (Cineleisure)

Dip n Dip ramai orang nasib ada satu meja yang kosong..





Abaikan muka along saya yang tak berapa nak elok sangat expresi mukanya..hihihi


The Boys!


Kakak kakak and adik saya..


Mommy with BFF...teman baik..teman gaduh..teman shopping..teman makan makanan sedap!heheee


Ouh melting!ouh mahai!

hahahah..

mak saya cakap..macam roti canai jeee..

hahahah..

harga?

RM28.90 untuk sekeping ini..


Wafer with fruits coklat..

Sedapp gilehhh..

Harga menangis okay!

RM40.00++ untuk sepinggan..

Tu je kitorang makan..hahahah..

itupun adik saya yang belanja..

cuma nak rasa je..

hahahahhaha..

Lepas tu,chit chat -ing sekejap,terus saya balik dan diorang still jalan2 lagi kat IKEA..huhuhu..

saya tak dapat join sebab Medina kat rumah..

huhuhuhuhuhu


Us with sons with our beloved Mak!




Clown..












Adik saya yang tinggi!


Dah Aqil..Jom balik!!


Photobucket

3 comments:

SSulieana said...

nyums! sedapnya...

~YUN~ said...

hari tu yun cri gak dip n dip ni,pusing xjumpa pun,end up lepak tempt lain..hehehe!

Lily@MamaZaraZareef said...

Wow..menariknyeeeeee menu dia...nmpak tempting sgt tp harga leh tahan mahalllll..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget