Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Dec 5, 2013

Interview - Med's Check up 10 months

Interview hari tu?

seems semuanya ok..dan ada percentage tinggi untuk they all hire saya..

but then..

again..

saya rasa kerja tu macam tak sesuai dengan saya..bukan saya memilih kerja..

mungkin..kalau time saya tengah bujang,mungkin no problem at all..but..

it has to drag me to work late..and I have to commit untuil 9pm every day until June'14..

haaa..mampu ke idak?

Memang tak lah kan..Sorry guys..I'm not comfortable with it..huhuhu..

So stop dulu la cari kerja lain unless Govt Job! (yes!i'm seriously applying all Govt Jobs!Need it so badly..huhu)

Sum More..hari ni saya dah pon dapat Permanent Letter! Yeay! Alhamdulillah..ada increment 'sikit' TAPI dah kena tolak KWSP..sedihnyaa..hihih..Hopefully CNY nanti dapat Bonus..hahah..Verangaannnn..kehkehkeh..

Dan semalam after interview terus saya bawak anak-anak pergi KK Bt 14..check up Medina..yes..just three of us as usual..Daddy work..haaa Independent sangat Mommy ni tau!hahahha

Sampai Klinik around pukul 2 n only habis at 4 pm..haih..sampai boring gile Abg Aqil tunggu..huhuhu..

Alhamdulillah Medina sihat dan aktif..Berat?hanya 8.5kg jee..ingatkan dah cecah 9..hihihi..

So lepas tu dah balik..singgah Tesco sebab dah janji dengan Abg Aqil nak pg bawak main game...

so jom layan gambar..








Tak habis-habis nak pergi beli air je kejenyaa..haih..sampai mesin tu telan duit dia gara-gara lambat sangat tekan air yang mana..hihihi

Lepas tu sampai tesco..

bawak they all main menda-menda alah ni..




Sakan main..Medina sampai taknak turun okay..haih..

itu je gambar yang ada..yang lain semua tak dapat nak tekan camera..al maklumlah..Ibu beranak dua..hihihi

Dan ini pulak..


Aktiviti setiap malam..punggah-punggah mainan!

tengoklah tu..tak sempat nak pakai seluar pon!hihihi


Tak padan dengan perempuan..heheee


sampai tergolek tau!!nasib tak nangis...

hehehehehhe


Medina okay je...

Oh anak-anak ...




Photobucket

8 comments:

Petak Bunga said...

insyallah rezeki ada kat mana2..

kayyana said...

hehehe... comel je medina nih. kalau yana ke klinik bawak dua budak ni mmg huru hara la klinik tu . hahaha

norey said...

hahhaha..sampai tergolek²...biasa la tu...tapi aida hebat la...dapat handle....

aTieYusof Family said...

hehe..comell jer Medina main punggah2 barg tu.. lasak juga ye..
erm! takpe lah Aida, cuba bertahan dl dgn keja ni.. mana tau nti boleh cuti Sabtu..hehe..
susah tau klu kena keja smpai jam 9.00pm tu, silap2 balik anak2 dah tido..kesian...

::NureeN:: said...

x pe, kwsp tu pon utk masa dpn & utk anak2 jugak...
nureen dr dlu mula kerja mmg potong kwsp tp x pernah byk keluar lagi, plan utk tambah umah :)

medina lambat jmpk yerr nak tumbuh rambut, mcm anak sedar nureen pon, tp skrg rambut dia dh byk masa 2thn :)

BUNDA a.k.a KN said...

assalam, salam ukhuwah dari bunda...

eug|ena said...

mmg baby girl suka punggah barang ek?
hannah pon sama la aida.. :P

hebat mommy aida bwk anak 2 skali pegi check up.. saya nggak mampu!!

Lily@MamaZaraZareef said...

cptnye medina dah besar kan..hihihi..nway, congrats dh dpt permanant ye..takpe, ada rezeki lain mungkin leh dpt job yg lebih baik..akak dulu time pindah kuantan stress gak bile kena keja shift..tp pk +ve jek..mujur diorang tunaikan janji 9mth terus convert normal hrs..so skang dah legaaaaaa..hikhikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget