Background

Jom Follow!!I'll Follow u Too!!!

Tabung Aqil's Junior

Jan 25, 2011

~b.i.n.t.a.n.g. h.a.t.i. S.a.y.a.~

MOde: berbintang-bintang..

Ouh saje je nak share the moment we had last nite before get sleep..Lil Aqil with Toys n bottle...Love u so much!!!Muaaahhhhh



Konon Aqil taknak pandang camera la..hihihhihi..penat Mommy acah but still nak act mcm tgh nyanyi..huuuu..Nyanyi lagu bunga raya yer sayang...


Aqil pandang jugak camera..thanks Bucuk mommy ni...before we go to sleep,mommy bagi aqil main2 dgn toys aqil dulu yer..


Abis semua di punggahnya semata-mata nak tgk basket tu empty..heee..mmg mat punggah betul la Aqil ni..huuuu...

Okla Mommy..Aqil dah thirsty la..nak susu plishhhh...(oh bahagianya bile aqil sudah mampu berkata-kata..d day will come soon)


Time to sleep..Mommy tutup lampu dulu yer..and Aqil boleh beradu senyenyaknya ...








.....tetiba 6 am tadi Aqil bleh bangun dengan tiba 2 n siap teman Mommy sembahyang lagi..apela budak tecik ni..pgla tido kt Daddy..Takmo..takmo..takmo...

When the time Mommy tadah tgn nak doa..Aqil pon tadahkan tgn jugak n follow what Mommy did..(siap bisik2 sambil tadah tgn !!)

In fact..kalo Mommy dah siap nak pakai telekung, dia dah amik sejadah n tolong bentangkan sekali..

Ouh sayang Mommy ni..SO Clever la u ni!!!

Miss n Love u 1000000000000000000000000000000 until infinity timesss..

Photobucket

2 comments:

Edura Hanum said...

akak..
bahagianyer akak kan.ada aqil tuk jadi teman gurau2 skrg

MommyAqil said...

Alhamdulillah anum..ini semua kurniaan dariNya..Anum pon akn jadi cm akak 1day..hihihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget